Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

εκρηκτικός μηχανισμός



Εκρηκτικός μηχανισμός στη Μονή Πετράκη -Σχεδίαζαν χτύπημα κατά της Εκκλησίας

Έντονο  προβληματισμό στους κόλπους της ελληνικής αστυνομίας αλλά και της Εκκλησίας προκαλεί η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού μεγάλης ισχύος στην είσοδο της Μονής Πετράκη, από την πλευρά που συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος, μόλις δύο ημέρες μετά το Πάσχα.



Εκκενώθηκε παραλία της Βαρκελώνης γιατί βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στη θάλασσα

Μια παραλία της Βαρκελώνης εκκενώθηκε σήμερα έπειτα από τον εντοπισμό από την αστυνομία ενός εκρηκτικού μηχανισμού μέσα στη θάλασσα, δήλωσε στο Reuters μια εκπρόσωπος της Ισπανικής Ακτοφυλακής.

Η αστυνομία έστησε μια περίμετρο ασφαλείας πλάτους 250 μέτρων γύρω από τον μηχανισμό στην παραλία Σαντ Σεμπαστιάν, μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Βαρκελώνης, πρόσθεσε η ίδια.



Ντογιάκος για βόμβα στο σπίτι του: Δεν είχα δεχθεί απειλές

«Από τύχη δεν εξερράγη ο μηχανισμός και δεν κινδύνεψαν άνθρωποι» λέει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος που ειδοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα Τρίτης από την Αστυνομία για τη βόμβα που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του.



Νέα Υόρκη: Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι των Κλίντον

Συναγερμός στο σπίτι των Κλίντον!

Η ομοσπονδιακή αστυνομία και η μυστική υπηρεσία ερευνούν ένα ύποπτο πακέτο που βρέθηκε κοντά στο σπίτι του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, το πακέτο περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό.



Μυστήριο με εμπρηστικό μηχανισμό στον Πειραιά

Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός ανεφλέγη, γύρω στις 2 παρά τέταρτο τα ξημερώματα, σε κτίριο στο όποιο στεγάζονται ναυτιλιακές εταιρείες στην οδό Φίλωνος 129 στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μηχανισμός βρέθηκε σε κουτί όπου περνάνε οι τηλεφωνικές γραμμές του κτιρίου.



Τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό στο Άλσος του Πευκώνα!

Άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε σε γνωστή ιστοσελίδα στις 10.18 και ενημέρωσε για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στους Αγίους Αναργύρους.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός όπως είπε η άγνωστη γυναίκα έχει τοποθετηθεί στο κτήριο που βρίσκεται στο Άλσος του Πευκώνα στους Αγίους Αναργύρους.