Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 -

εκπαιδευτηρια



Υποτροφίες από τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη για το έτος 2016-2017

Για το σχολικό έτος 2016-2017 τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ προκηρύσσουν υποτροφίες που θα απονεμηθούν σε αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Κριτήριο για την απόκτησή τους είναι η άριστη επίδοση και διαγωγή.

Συγκεκριμένα, το σχολείο προσφέρει τις ακόλουθες υποτροφίες σε μαθητές που το σχολικό έτος 2016-2017 θα φοιτήσουν στις ακόλουθες τάξεις:



Νέα εγκύκλιος Σαββαΐδου για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Ζητήματα που άπτονται της εφαρμογής του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση διευθετεί εγκύκλιος που εξέδωσε χθες η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου την ίδια στιγμή που οι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά και στελέχη της υπηρεσιακής κυβέρνησης διαβεβαιώνουν πως ο ΦΠΑ στα ιδιωτικά θα «παγώσει».
 



Παράταση οκτώ ημερών για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση

«Μπλέχτηκε» το θέμα με την επιβολής του ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία. Μετά τη χθεσινή κυβερνητική σύσκεψη δεν δόθηκε αναστολή στην επιβολή του ΦΠΑ ενώ αναμενόταν η έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου , η οποία θα έδινε αναστολή δύο μηνών στην εφαρμογή του μέτρου μεταφέροντας το για μετά τις εκλογές.



ΥΠΟΙΚ: Προς αναβολή η επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση

Λύση με την οποία θα «παγώσει» η επιβολή ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια αναζητά η Κυβέρνηση μετά τις αντιδράσεις των εκπροσώπων των ιδιωτικών σχολείων, των κομμάτων της αντιπολίτευσης και πολλών χιλιάδων γονέων.



Την εγκύκλιο Σαββαΐδου για τον ΦΠΑ αναμένουν τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια

Την έκδοση εγκυκλίου από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων που θα ορίζει ποια ιδιωτικά εκπαιδευτήρια υπάγονται στον ΦΠΑ 23%, πώς και πότε θα τον εισπράττουν και πως και πότε θα τον αποδίδουν αναμένουν τα ιδιωτικά σχολεία και τα ιδιωτικά ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ).