Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Εκπαιδευτικά



Υπεγράφη η συμφωνία για προμήθεια 12 εκπαιδευτικών αεροσκαφών για την Πολεμική Αεροπορία

Την υπογραφή συμφωνίας για την προμήθεια του νέου εκπαιδευτικού αεροσκάφους, που θα αντικαταστήσει το T-41D που υπηρέτησε με τη σειρά του για 50 χρόνια την Πολεμική Αεροπορία (από το 1969), ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια 12 αεροσκαφών P2002JF και συναφούς εξοπλισμού.



Εκπαιδευτικά προγράμματα τον Μάιο στον Ελληνικό Κόσμο

Μαγικά χαλιά που ταξιδεύουν τα παιδιά σε όλες τις άκρες της γης, η ιστορία της ελιάς και ένα μαγικό ταξίδι στη σελήνη είναι ορισμένες από τις σαββατιάτικες εκπαιδευτικές δράσεις που οργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος αυτόν τον μήνα για παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών.



Τουρκία: «Λουκέτο» σε 626 εκπαιδευτικά ιδρύματα

Στο πλαίσιο της εν εξελίξει εκκαθάρισης των κρατικών θεσμών.

Το υπουργείο Παιδείας της Τουρκίας ανακοίνωσε πως διέκοψε την λειτουργία 626 ιδρυμάτων στο πλαίσιο της εν εξελίξει εκκαθάρισης των κρατικών θεσμών από τους υποστηρικτές του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα, Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η τουρκική κυβέρνηση κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος.



Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας, Ορθοδόξου Θεολογίας και Πολιτισμού: Εκπαιδευτικά θερινά προγράμματα 2016

Το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας Ορθοδόξου Θεολογίας και Πολιτισμού σεσυνεργασία με το Κέντρο Μελέτης Ορθοδόξου Πολιτισμού ανακοινώνει ότι για δέκατη συνεχή χρονιά διοργανώνει εντατικά μαθήματα εκμάθησης και βελτίωσης της ελληνικήςγλώσσας 3 επιπέδων (αρχάριο, μέσο, προχωρημένο).