Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

εκλογικο κεντρο



Κόρινθος- Πήγε να ψηφίσει και τον βρήκε ο θάνατος στην ουρά

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε εκλογικό τμήμα της Κορίνθου, όταν ένας άνδρας έχασε, ξαφνικά, τις αισθήσεις του και έπεσε νεκρός στο έδαφος.



Ξεχορτάριασαν το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψήφισε ο Τσίπρας - Λίγη ώρα προτού φτάσει

Μια ασυνήθιστη εικόνα κατέγραψε ο φακός τηλεοπτικού σταθμού στο σχολείο της Κυψέλη όπου έχει προγραμματιστεί να ψηφίσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Λίγα λεπτά προτού φθάσει στο εκλογικό κέντρο καθαριστές του δήμου Αθηναίων έλαβαν εντολή -προφανώς, καθυστερημένα- να… καλλωπίσουν τον περιβάλλοντα χώρο.



Εκλογές 2019 - Κοζάνη: Σε… αποθήκη η ψηφοφορία στη Σκήτη - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Την έντονη διαμαρτυρία δυο δικαστικών αντιπροσώπων στη Σκήτη Κοζάνης προκάλεσε η εικόνα του εκλογικού τμήματος.



Βρετανία: Έφηβοι μαχαίρωσαν νεαρό άνδρα έξω από εκλογικό κέντρο

Λίγο πρίν ολοκληρωθεί η διαδικασία δημοψηφίισματος στη Βρετανία, μια αιματηρή συμπλοκή έλαβε χώρα έξω από ένα εκλογικό κέντρο στο Χάντερσφιλντ. 

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ένας νεαρός άντρας μαχαιρώθηκε έπειτα από καβγά που είχε με μια παρέα πέντε εφήβων, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε άλλο κτίριο η διαδικασία της ψηφοφορίας.



Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ

Την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που διεξήχθη σε εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται απέναντι σε τέτοιες πρακτικές», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.



Ένταση σε εκλογικό κέντρο στο Κερατσίνι

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από το 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου σε μικρή απόσταση από το σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Η ένταση προκλήθηκε όταν περίπου 30 μέλη της Χρυσής Αυγής απαίτησαν να φύγουν τα τραπέζια των κομμάτων που είχαν στήσει στο χώρο του σχολείου κομματικές παρατάξεις.

Αστυνομικές δυνάμεις τους απομάκρυναν