Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ



Τι θα κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης πριν ψηφίσει;

Λίγη ώρα πριν πάει να ψηφίσει, ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του συμμετέχουν στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Θα τρέξουν στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο.



Χωρίς τη Φώφη Γεννηματά το πρώτο debate για την Κεντροαριστερά

Στην πρώτη τηλεμαχία τους, στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24, εμφανίστηκαν πέντε από τους δέκα υποψήφιους για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της προοδευτικής παράταξης. Απουσίαζε όμως η Φώφη Γεννηματά που διαμήνυσε ότι θα συμμετέχει μόνο στα debates που έχουν αποφασιστεί ομόφωνα από την Επιτροπή Αλιβιζάτου.



Έκλεισε η ημερομηνία των εκλογών για την κεντροαριστερά

"Άσπρος" καπνός φαίνεται ότι βγήκε από την σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής Αλιβιζάτου.

Όπως αποφασίστηκε θα υπάρξει ηλεκτρονική ψηφοφορία, ενώ κατέληξε και στην εταιρεία που θα αναλάβει το έργο.

Την ηλεκτρονική ψηφοφορία θα αναλάβει η εταιρεία Wind σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού Otc με συνολικό κόστος περίπου 450.000 ευρώ.



Αλιβιζάτος: Αδύνατη η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ηγεσία της «κεντροαριστεράς»

Επιστολή για την διαδικασία της ψηφοφορίας για την ηγεσία της νέας ηγεσίας της "κεντροαριστεράς" απέστειλε ο Νίκος Αλιβιζάτος προς όλους τους υποψηφίους.



Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής στις εκλογές άφησε ο Ανδρουλάκης

Ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις πληροφορίες που τον θέλουν υποψήφιο για την αρχηγία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.