Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

εκδοση



Mr Bitcoin: «Ναι» του ΣτΕ στην έκδοση του Βίνικ σε Γαλλία και ΗΠΑ

Η Ολομέλεια του ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή του Αλεξάντερ Βίνικ εναντίον της απόφασης του υπουργού Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνου Τσιάρα, για την έκδοση του «Mr Bitcoin» αρχικά στη Γαλλία και μετέπειτα στις ΗΠΑ.



Την έκδοση του επικεφαλής των συριακών κουρδικών δυνάμεων από τις ΗΠΑ ζητεί η Τουρκία

Οι αμερικανικές Αρχές πρέπει να εκδώσουν στην Τουρκία τον διοικητή των υπό κουρδική ηγεσία Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), όταν αυτός εισέλθει στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Αμπντουλχαμίτ Γκιούλ αφού η Άγκυρα κατηγόρησε την Ουάσινγκτον ότι μεταχειρίζεται τον εν λόγω στρατιωτικό διοικητή ως «νόμιμη πολιτική προσωπικότητα».



Τουρκία: Περιμένουμε από τον Μητσοτάκη την έκδοση των 8 αξιωματικών

Ο Εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελίκ με τις δηλώσεις του ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών οι οποίοι διέφυγαν στην Ελλάδα το 2016.



Εκδόθηκε στην Ελλάδα από το Βέλγιο ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία Σταματιάδη!

Ο δολοφόνος είχε συλληφθεί στο Βέλγιο και παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές κατηγορούμενος για την δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Κ. Κηφισιά τον Απρίλιο του 2018.



Άρειος Πάγος: «Πράσινο» για την έκδοση του Σουσανασβίλι στη Γαλλία

Το πράσινο φως στο αίτημα για έκδοση στη Γαλλία του Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και ως «Λίπος» έδωσε ο Άρειος Πάγος, όμως μόνο για το αδίκημα των κλοπών.



Τσαβούσογλου: Ο Τραμπ εργάζεται για την έκδοση του Γκιουλέν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ενημερώσει τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι η Ουάσινγκτον εργάζεται για την έκδοση του μουσουλμάνου κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος κατηγορείται ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία το 2016.