Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ



Νέο βιβλίο του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού: «ἐν τῷ φωτί Σου ὀψόμεθα φῶς»

Οι εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου εξέδωσαν έναν νέο τόμο με συλλογή ομιλιών του Καθηγουμένου της Μονής Γέροντος Εφραίμ. Ένα έργο που αποτελεί μία αγιορειτική μαρτυρία της πορείας του ανθρώπου προς το φως του Θεού.



Ημερολόγιο 2022 «Ο τοιχογραφικός διάκοσμος του παρεκκλησίου του Αγίου Δημητρίου»

Το ημερολόγιό της για το έτος 2022 σε έναν πολυτελή και καλαίσθητο τόμο για επιτραπέζια χρήση εξέδωσε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.



Βιβλίο: Οδοιπορικό Θεολογικής Ανθρωπολογίας

Βιβλίο: Οδοιπορικό Θεολογικής Ανθρωπολογίας

Από τις εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου κυκλοφορεί το βιβλίο του Ομοτίμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, Γεώργιου Μαντζαρίδη, με τίτλο: “Οδοιπορικό Θεολογικής Ανθρωπολογικής”.



Ο Β’ Τόμος των Απάντων του Αγίου Γερασίμου του Παλλαδά

Από τις εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου κυκλοφορούν τα άπαντα του Αγίου Γερασίμου του Παλλαδά.



Βιβλίο: Η Αγία Γνώση «Τα ωραία των ένδον»

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου το βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου με τίτλο «Η Αγία Γνώση. «Τα ωραία των ένδον».



Βιβλίο: Συναγωγή Καταθέσεων Λόγου

Ο τόμος τούτος, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, όπως και το όνομά του δηλώνει, είναι μια συναγωγή ομιλιών, εισηγήσεων, προσφωνήσεων και χαιρετισμών, που ειπώθηκαν σε διάφορες περιστάσεις, λ.χ. σε Θεολογικά συνέδρια, ημερίδες, συνάξεις Κληρικών, επετειακές εκδηλώσεις κ.λπ.