Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Εισαγγελική παρέμβαση



Εισαγγελική παρέμβαση για την άγρια επίθεση στον Μπουτάρη

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.

 

Εισαγγελική παρέμβαση για κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε επώνυμη καταγγελία για κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε ειδικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, λόγω εμφάνισης τρωκτικών στο κτίριο όπου στεγάζεται το σχολείο.



Εισαγγελική παρέμβαση για τους θανάτους από τη θεομηνία στη Δυτική Αττική

Το ενδεχόμενο να έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις όπως για παράδειγμα πολεοδομικές παραβάσεις, οι οποίες μπορεί να προκάλεσαν ή να συνέβαλλαν στις απώλειες ανθρώπινων ζωών και τις υλικές καταστροφές κατά τη θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική, αναζητούν πλέον οι εισαγγελικές αρχές.



Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες του ισοβίτη του Noor-1

Αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας αποτελούν πλέον οι καταγγελίες του ισοβίτη Μάκη (Ευθύμιου) Γιαννουσάκη, που εκτίει την ποινή του για την υπόθεση του πλοίου Noor1 με τη μεταφορά του φορτίου των 2,1 τόνων ηρωίνης. Ο ισοβίτης είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε πιέσεις προκειμένου να εμπλέξει στην υπόθεση γνωστό εφοπλιστή.



Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στο Ωραιόκαστρο

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Τσόγκα, προκάλεσαν τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, με αφορμή τη φοίτηση προσφυγόπουλων στην εκεί Δομή Υποδοχής για την Εκπαίδευση Προσφύγων (ΔΥΕΠ).