Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Εισαγγελία Διαφθοράς



Στην Εισαγγελέα Διαφθοράς καλείται ο Ανδρέας Λοβέρδος για το σκάνδαλο Novartis

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση Novartis, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη καλεί τον Ανδρέα Λοβέρδο την Παρασκευή, 3 Μαΐου, προκειμένου να εξεταστεί.



Αριστείδης Φλώρος: Διώξεις για τον ισοβίτη κι άλλους 16 για τα πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας!

Ο Αριστείδης Φλώρος βρέθηκε στο επίκεντρο της μεγάλης εισαγγελικής έρευνας καθώς φαίνεται ότι χρησιμοποίησε πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας για να πετύχει την αποφυλάκισή του.



Στην Εισαγγελία Διαφθοράς καταθέτει ο γιατρός που πλαστογράφησε την γνωμάτευση για τον Αρ. Φλώρο

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς καταθέτει από τις 5 το απόγευμα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ο γιατρός που καταγγέλλεται από τον διευθυντή του τμήματός του ότι πλαστογράφησε την ιατρική γνωμάτευση της υπνικής άπνοιας στον Αριστείδη Φλώρο.



Υπόθεση Φλώρου: Επιστρέφει στη φυλακή - Στοιχεία για τις ιατρικές γνωματεύσεις ζητά ο ΙΣΑ - Η Εισαγγελία Διαφθοράς για τα περί πλαστής γνωμάτευσης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις του Αριστείδη Φλώρου διευκρινίζει ότι εάν υπάρξουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής μελών του για την συγκεκριμένη υπόθεση θα αναλάβει το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΙΣΑ την εκδίκαση και την τιμωρία των ενδεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων των μελών του Συλλόγου.



Με υπόμνημα οι εξηγήσεις Παπαντωνίου-Κουράκου στην Εισαγγελία Διαφθοράς

Μέσω υπομνημάτων τα οποία κατέθεσαν αυτοπροσώπως στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, έδωσαν εξηγήσεις ως ύποπτοι τέλεσης του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση, σε βαθμό κακουργήματος, ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου.