Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

ειρηνοδικεια



Παραστάσεις διαμαρτυρίας την Τετάρτη στα ειρηνοδικεία

Παραστάσεις διαμαρτυρίας σε ειρηνοδικεία της Αττικής προγραμματίζονται για την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 16:00 από εργατικά σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές.

Οι διαμαρτυρίες θα γίνουν στα ειρηνοδικεία:



Εικονικές μεταρρυθμίσεις στα Ειρηνοδικεία για τα μάτια των δανειστών

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ξεκινούν από τον Σεπτέμβριο ενώ κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία διαδραματίζονται απίστευτες σκηνές με εξαγριωμένους πολίτες που θέλουν να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό ακινήτων.
 
Της Αρτεμις Μάντη
 


Η "ανάσα" έρχεται από τα Ειρηνοδικεία: "Κουρεύουν" πλέον και ασφαλιστικές εισφορές!

Προς "κούρεμα" οδεύουν και οι ασφαλιστικές εισφορές που σωρεύονται ως χρέη και αποτελούν πλέον αφενός μια δημοσιονομική "βόμβα" και αφετέρου οικονομική "αγχόνη" για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Δικαστήριο της Αθήνας, έστω και χαμηλότερου βαθμού, αποφάσισε πως στο νόμο Κατσέλη θα μπορούν να εντάσσονται και τα χρέη των πολιτών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία.



Για άλλη μία Τετάρτη στα ειρηνοδικεία η ΛΑΕ

Στελέχη, μέλη και φίλοι της ΛΑΕ μαζί με άλλες οργανώσεις της Αριστεράς θα δώσουν και αύριο δυναμικό "παρών" στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρα για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.



Στο τσουχτερό κρύο για να σώσουν τα σπίτια τους: Ουρές έξω από τα Ειρηνοδικεία

Ουρές σχημάτισαν από τα ξημερώματα οι δανειολήπτες έξω από τα Ειρηνοδικεία προκειμένου να προλάβουν τις ασφυκτικές προθεσμίες και να ενταχθούν στον νόμο Κατσέλη καθώς σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που μπορούν να καταθέσουν αίτηση για να ενταχθούν στις παλιές διατάξεις του νόμου για την προστασία της πρώτης κατοικίας.



Ουρές ... αγωνίας για τα κόκκινα δάνεια. Τρέχουν να σώσουν τα σπίτια τους

Ουρές δεκάδων μέτρων έχει δημιουργηθεί έξω από το Ειρηνοδικείο από δανειολήπτες που τρέχουν να προλάβουν να ενταχθούν στις παλιές ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Κατσέλη, καθώς από το 2016 θα ισχύουν αυστηρότεροι όροι για την προστασία της πρώτης κατοικίας.