Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ειρήνη Μελισσαροπούλου



Που βρίσκεται και με τι ασχολείται η Ειρήνη Μελισσαροπούλου 4,5 μήνες μετά την αποφυλάκισή της;

Η νεαρή καλλονή Ειρήνη Μελισσαροπούλου αθωώθηκε πριν από πέντε περίπου μήνες από το δικαστήριο, μιας και είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ το Νοέμβριο του 2017 με 2,6 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή της.



Βαρύ το κατηγορητήριο του εισαγγελέα για τη Μελισσαροπούλου: «Γνώριζες τι μετέφερες»

Στη δίκη της Ελληνίδας μοντέλου, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,52 κιλά κοκαΐνης, ο εισαγγελέας της έδρας, Φίλιπ Ρος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκληρός κατά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου.

«Γνώριζες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου.



Μίλησε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου που πιάστηκε στο Χονγκ Κονγκ με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Μετά από τρεις μήνες στη φυλακή, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε και αποκάλυψε τα ονόματα αυτών που την έμπλεξαν στο κύκλωμα.

Μίλησε επιτέλους η Ειρήνη Μελισσαροπούλου. Ποιους κάρφωσε για το κύκλωμα κοκαΐνης;



Ραγδαίες εξελίξεις με την 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου! Στο Χονγκ Κονγκ οι γονείς της!

Σχεδόν δύο μήνες πέρασαν από τη σύλληψη της 19χρονης Ελληνίδας στο Χονγκ Κονγκ για κατοχή 2.5 κιλών κοκαΐνης και το τοπίο παραμένει θολό.



Αποκάλυψη-σοκ από Κεχαγιόγλου: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η 19χρονη η Ειρήνη Μελισσαροπούλου

Μόνη της θα αποφασίσει για την ενοχή ή την αθωότητά της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου η 19χρονη από τη Μυτιλήνη που πριν από μία εβδομάδα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνης και πλέον βρίσκεται στη φυλακή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς της Σάκης Κεχαγιόγλου.



H Ειρήνη Μελισσαροπούλου δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης

Το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ δεν έκανε δεκτό το αίτημα να αφεθεί ελεύθερη η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου...με την καταβολή εγγύησης κι έτσι παραμένει στις φυλακές τρομαγμένη, αναζητώντας τρόπους να επικοινωνήσει με την οικογένειά της.