Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ



Aπειλούν την οικογένεια της Λαγούδη: «Ψάχνουμε σφαίρες για τον λαγό»

Ένα νέο μήνυμα ήρθε να ταράξει την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη. «Ψάχνουμε σφαίρες για τον λαγό» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα με παραλήπτη τον αδερφό της Ειρήνης.



Ειρήνη Λαγούδη: Απειλούν την οικογένειά της

Απειλές μέσω των social media δέχεται σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη.

Όπως αποκάλυψε το STAR ο αδερφός της άτυχης γυναίκα ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις απειλές που δέχεται η οικογένεια του.



Οι συνομιλίες που την οδήγησαν στον θάνατο -Λαγούδη: «Δώσε μου τα λεφτά, για να μην προδώσω τις βρωμοδουλειές σου»

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο καμένο της αυτοκίνητο σε ερημική περιοχή, στη λίμνη Τριχωνίδα τον Ιανουάριο του 2018.



Ειρήνη Λαγούδη: Σκληρές στιγμές για τα τρία παιδιά της - Ζωντάνεψε ξανά ο απόλυτος εφιάλτης!

Αντιφάσεις που προβληματίζουν σχεδόν ένα χρόνο, μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Γιατί ο εισαγγελέας κάλεσε τον γιατρό, μετά την κατάθεση που έδωσε στενός του φίλος...



Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Στο φως αποσπάσματα από την έκθεση του πραγματογνώμονα

Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, έδωσε στο φως της δημοσιότητας αποσπάσματα από την έκθεση παρατηρήσεων και σχολιασμού στην έκθεση αυτοψίας του Αντιστράτηγου – Υπαρχηγού ΠΣ, ε.α. Νομικού Ειδικού Ερευνητή – Δικαστικού Πραγματογνώμονα Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ανδριανού Γκούρμπατση.



Νέα στοιχεία στην υπόθεση Λαγούδη -Οικονομικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε ποιοι σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ένας άνδρας είπε στους αστυνομικούς πως είδε τη στιγμή της δολοφονίας, αλλά λίγα 24ωρα αργότερα άλλαξε την κατάθεσή του.