Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

εικοσι



Όταν ο Κάρολος επισκεπτόταν την Αθήνα, είκοσι χρόνια πριν

Στην Ελλάδα φτάνει το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρίγκιπας Κάρολος, συνοδευόμενος από την Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα. Θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Την Παρασκευή 11 Μαΐου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα θα επισκεφτούν την Κρήτη.



Είκοσι "δροσερές" καλοκαιρινές ταινίες (Φωτό)

Το σινεμά αγαπούσε ανέκαθεν το καλοκαίρι. Το φως του, τα πάθη του, το μυστήριο, τα γυμνά σώματα κάτω από τον ήλιο, ακόμα και τις σκοτεινές, ζεστές νύχτες του.



Είκοσι φυσικά παυσίπονα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι

Εάν παρατηρήσετε τον πάγκο της κουζίνας σας λίγο πιο προσεκτικά, θα ανακαλύψετε μια λίστα από φυσικά παυσίπονα τα οποία χρησιμοποιείτε καθημερινά για να μαγειρέψετε, που όμως κρύβουν και κάποιες θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Η παρακάτω λίστα δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις επιδράσεις του κάθε συστατικού.



Εξιχνιάστηκε διπλό φονικό στο Μενίδι 20 χρόνια μετά

Το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξιχνίασε το μακελειό με δύο νεκρούς και μία τραυματισμένη γυναίκα, κατά την εισβολή τριών ένοπλων κουκουλοφόρων σε σπίτι στο Μενίδι.



Είκοσι απίστευτα λάθη σε κινηματογραφικές ταινίες, που είμαστε σίγουροι πως δεν είχατε προσέξει!

Οι ιδιαίτερα προσεκτικοί θεατές παρατηρούν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, όποια ταινία και να βλέπουν. Κάθε τρίχα, κάθε τούφα μαλλιών, κάθε μελανιά, κάθε αντανάκλαση, κανένα λάθος δεν μπορεί να κρυφτεί από το παρατηρητικό βλέμμα τους.