Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

εικονοληπτης



Καλαμάτα: Νέο ντοκουμέντο για το θάνατο του εικονολήπτη από σαΐτα

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το video του τηλεοπτικού καναλιού της Καλαμάτας Best για το θανάσιμο τραυματισμό του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη κατά το σ



Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου εικονολήπτη του Survivor - Τι δήλωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε στον Άγιο Δομίνικο ένας εικονολήπτης του τουρκικού Survivor. Ο 24χρονος Alper Baycın γυρνούσε από την δουλειά του και ενώ περπατούσε σε δρόμο της πόλης Las Terrenas της Δομινικανής Δημοκρατίας, τον πλησίασαν δύο άνδρες οι οποίοι προσπάθησαν να του κλέψουν το σακίδιο.



Πέτρα που πέταξε αγρότης εναντίον των ΜΑΤ τραυμάτισε εικονολήπτη

Ένας εικονολήπτης τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που πέταξε προς τα ΜΑΤ ένας από τους εξαγριωμένους αγρότες που συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Αθήνα για να διαδηλώσουν ενάντια στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.



Ιράκ: Νεκρός κούρδος εικονολήπτης που κάλυπτε μάχες κοντά στη Μοσούλη

Ένας εικονολήπτης της κουρδικής τηλεόρασης σκοτώθηκε και ένας δημοσιογράφος τραυματίστηκε την Κυριακή, ενώ κάλυπταν τις μάχες κοντά στη Μοσούλη, προπύργιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο βόρειο Ιράκ, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua αξιωματούχος της περιφερειακής ένωσης δημοσιογράφων.



Νεκροί, εικονολήπτης και δημοσιογράφος, ενώ κάλυπταν τις μάχες κατά του ISIS

Ένας εικονολήπτης της κουρδικής τηλεόρασης σκοτώθηκε και ένας άλλος δημοσιογράφος τραυματίστηκε ενώ κάλυπταν τις μάχες κοντά στη Μοσούλη, προπύργιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο βόρειο Ιράκ. 

 



Τελευταίο αντίο σήμερα για τον Θάνο Μαθά

Στο κοιμητήριο της Νίκαιας, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί τον Θάνο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την σύζυγό του Στέλλα, τις κόρες του Μυρτώ και Μαρία αλλά και όσους τον αγάπησαν και συνεργάστηκαν μαζί του.