Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

είδηση



Συναγερμός μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στην Ομόνοια

Άγνωστος άνδρας κάλεσε αναφέροντας πως έχει τοποθετήσει βόμβα σε συμβολαιογραφείο στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άγνωστος τηλεφώνησε στην "Εφημερίδα των Συνακτών" σήμερα, Τετάρτη 25.04.208, στις 09:30 το πρωί.



Είδηση – σοκ για την γέφυρα Ρίου – Αντίρριου!

Η εταιρεία που διαχειρίζεται την γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου προκάλεσε η ίδια πριν από λίγους μήνες φορολογικό έλεγχο, για να μπορέσει να ολοκληρώσει κάποιες συναλλαγές της με το δημόσιο.

Ο εφοριακός που διενήργησε τον έλεγχο απεφάνθη ότι η σύμβαση της εταιρείας με το ελληνικό δημόσιο είναι άκυρη! Ναι, η σύμβαση που κύρωσε η Βουλή των Ελλήνων.



Στάθης Ψάλτης: Άσχημο πράγμα να ανοίγεις την TV και να βλέπεις πρώτη είδηση πως πέθανες

Ο Στάθης Ψάλτης δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του νοσηλευόμενος στον «Άγιο Σάββα» όπου χθες είδε στην τηλεόραση ότι κάποια blogs έγραψαν πως πέθανε.

Το βράδυ της Κυριακής, η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζή πόσταρε στο facebook της την ανακοίνωση της οικογένειας.



Εκφωνούσε είδηση για τροχαίο και συνειδητοποίησε πως θύμα ήταν ο άντρας της!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς πώς ένιωσε μια εκφωνήτρια ειδήσεων στην Ινδία, όταν διαβάζοντας μια είδηση για τροχαίο δυστύχημα συνειδητοποίησε πως θύμα ήταν ο άντρας της.



ΣΥΡΙΖΑ: Η είδηση του θανάτου του Θόδωρου Νικολαΐδη μας γέμισε θλίψη

«Η είδηση του χαμού του δημιουργού της αθλητικής εφημερίδας «Φως των ΣΠΟΡ», Θόδωρου Νικολαΐδη γέμισε με θλίψη ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο της χώρας μας κι όχι μόνο την αθλητική δημοσιογραφία» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για τον θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη.



Σκηνοθετημένος ο βιασμός της 21χρονης Αφγανής στη Μόρια

Ψεύτικη ήταν τελική η είδηση για τον τραυματισμό ενός 20χρονου Αφγανού και του βιασμού της 21χρονης ομοεθνούς φίλης του στην περιφερειακή οδό της Μόριας!

Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, υπέπεσαν σε αντιφάσεις και ομολόγησαν ότι δεν είπαν την αλήθεια!