Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ειδικη



Συγκροτήθηκε ειδική ομάδα για την αναγνώριση και ταυτοποίηση των θυμάτων

Eιδική ομάδα από τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες Αθηνών και Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Ερυθρό Σταυρό συγκροτήθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να εξασφαλιστεί με πλήρη αξιοπιστία η αναγνώριση και ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική.



Αλλάζει το σύστημα για τα ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Καταργείται από το νέο έτος το όριο των 200 επισκέψεων στους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ και θα αντικατασταθεί από ένα εντελώς νέο σύστημα συμβάσεων, που θα λειτουργεί με ραντεβού και θα βασίζεται σε γεωγραφικά κριτήρια.



Ειδική αποστολή για τον Τάκη Θεοδωρικάκο της ΝΔ

Την άποψη ότι η Ν.∆. οφείλει να υιοθετήσει µια έξυπνη στρατηγική αναφορικά µε την αποδόµηση της επιχειρηµατολογίας της κυβέρνησης για την καθιέρωση του συστήµατος της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές εκφράζει σε συνοµιλητές του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.



Παράταση της διαβούλευσης ΕΟΠΥΥ με τους επαγγελματίες Ειδικής Αγωγής

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία σύναψης συμβάσεων μεταξύ του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και των ιδιωτών παρόχων υπηρεσιών υγείας.



Ντροπή στο υπουργείο Υγείας: Γιατί πετά στον… Καιάδα την Ειδική Αγωγή;

«Κόφτη» στις θεραπευτικές παρεμβάσεις που προορίζονται για ένα ιδιαίτερα ευάλωτο τμήμα του πληθυσμού, τα παιδιά και τους εφήβους με μαθησιακές και κινητικές δυσκολίες, νοητική υστέρηση, γλωσσικές, αισθητηριακές και ψυχικές διαταραχές, ενεργοποιεί το υπουργείο Υγείας, αφήνοντας αβοήθητες χιλιάδες οικογένειες αλλά και απαξιώνοντας τους επιστήμονες που παρέχουν αυτές τις ειδικές θεραπείες



Συγκέντρωση εργαζόμενων στην Ειδική Αγωγή έξω από το υπουργείο Υγείας (Βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, από τις 9 το πρωί οι εκπρόσωποι των λογοθεραπευτών, διαμαρτυρόμενοι για το κείμενο της σύμβασης που έχει δώσει η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, και η οποία όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει να ισχύει από το τέλος του μήνα αυτού.