Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

εγκλωβιστηκε



Εγκλωβίστηκε κάτω από το τρακτέρ του αλλά τη γλίτωσε!

 

Τα χειρότερα απέφυγε ένας άνδρας στον Άγιο Νικόλαο Βοιών, όταν το τρακτέρ του τούμπαρε -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- σε δύσβατη αγροτική περιοχή, με συνέπεια να εγκλωβιστεί ο χειριστής του.

 



Ζαχάρω Ηλείας: Μεγάλη φωτιά στα Ροδινά – Εγκλωβίστηκε πυροσβεστικό όχημα

Με ισχυρές δυνάμεις επιχειρεί η Πυροσβεστική να αντιμετωπίσει μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στα Ροδινά Ηλείας, κοντά στα Κρέστενα και την Ζαχάρω.

Από την πρώτη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεσή της έξι αεροπλάνα, πέντε PZL και ένα καναντέρ. 



Παιδί σκαρφάλωσε σε μαρκίζα και εγκλωβίστηκε! (Φώτο)

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα, όταν ένα μικρό παιδί, άγνωστο πώς, σκαρφάλωσε σε μαρκίζα κτιρίου και εγκλωβίστηκε εκεί.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών, ενώ από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις...



Λάρισα: Αντρας εγκλωβίστηκε σε διαμέρισμα που πήρε φωτιά

Δραματικές στιγμές έζησε παραμονή Χριστουγέννων το απόγευμα, ένας Λαρισαίος που διαμένει στη Γιάννουλη.

Η σοφίτα του τριώροφου σπιτιού του τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εγκλωβιστεί στην ταράτσα και να χρειαστεί η συνδρομή των ανδρών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για την ασφαλή απομάκρυνσή του.



Κακοκαιρία στη Φθιώτιδα: Εγκλωβίστηκε οδηγός

Η ισχυρή βροχόπτωση δημιούργησε κυριολεκτικά ένα «ποτάμι» στη μέση του δρόμου, που αποτελούσε παγίδα για τους ανυποψίαστους οδηγούς.

Έτσι λοιπόν στις 4:30 τα ξημερώματα, ο οδηγός της Mercedes είδε τα νερά που είχε «κρατήσει» ο δρόμος, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η στάθμη θα ήταν τόσο υψηλή.



Γυναίκα «εγκλωβίστηκε» σε τσιμεντένιο φρεάτιο

Μέσα σ' ένα τσιμεντένιο φρεάτιο στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη ​«παγιδεύτηκε» χτες το πρωί μία 62χρονη γυναίκα.