Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

εγκληματική οργάνωση



Εγκληματική οργάνωση διακινούσε ναρκωτικά τις ώρες των επισκεπτηρίων

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη μεταφορά, εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε φυλακή στα Τρίκαλα.



Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά

Συνολική ποσότητα (2.402) γραμμαρίων, έχει εντοπιστεί και κατασχεθεί, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, μετά την εξάρθρωση μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην Κέρκυρα.



Έκλεβαν προσωπικά δεδομένα μέσω διαδικτύου και εξαπατούσαν πολίτες

Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας έπεσε διεθνικού χαρακτήρα εγκληματική οργάνωση, η οποία με διάφορες μεθοδεύσεις και μέσω του διαδικτύου, εξαπατούσε αλλοδαπούς πολίτες σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, αλιεύοντας προσωπικά τους δεδομένα και αποσπώντας από αυτούς χρηματικά ποσά.



Υπάλληλοι του ΟΣΕ σε εγκληματική οργάνωση με αρχηγούς Ρομά

Υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 7 εκατ. ευρώ η ζημιά που προκλήθηκε στο ελληνικό δημόσιο από την εγκληματική οργάνωση που αφαιρούσε μεγάλες ποσότητες εκποιήσιμου τροχαίου υλικού από σιδηροδρομικούς σταθμούς σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας η οποία εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.



Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη νοθεία τροφίμων

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη νοθεία τροφίμων...



Εξαρθρώθηκε οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών σε Πειραιά και Σαλαμίνα

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του Πειραιά και της Σαλαμίνας.