Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

έγκλημα πάθους



Έγκλημα πάθους στη Λέσβο: Ομολόγησε ο δολοφόνος της 24χρονης Ερατούς - Η ζήλια τον όπλισε - Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τριγμούς σε όλη τη Λέσβο έχει προκαλέσει η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας της 24χρονης Ερατούς, από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η δολοφονία της 24χρονης, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, έμελλε να γίνει στο σπίτι όπου διέμενε με τη δίχρονη κόρη της, την οποία είχε αποκτήσει με τον εκτελεστή της.

Ομολόγησε ο 25χρονος συζυγοκτόνος



Χανιά: Θρίλερ με το έγκλημα πάθους

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το έγκλημα στα Χανιά με θύμα μία 49χρονη και θύτη τον 47χρονο σύντροφό της, ο οποίος αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.



Κρήτη: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε - Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά!

Ένα έγκλημα πάθους, όπως όλα δείχνουν, συγκλονίζει εδώ και λίγη ώρα τα Χανιά αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ένας άνδρας, σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.



Πίσω στο χρόνο: Όταν ο Φραντζής πετσόκοβε την γυναίκα του επί 4 ώρες

Πίσω στο χρόνο και σήμερα θα ξεθάψουμε την ιστορία που έκανε ολόκληρη την Ελλάδα να ανατριχιάσει από τον τρόπο με τον οποίο διαδραματίστηκε.  Πάνε σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, όταν όλος ο τύπος και οι εγκληματικές αρχές είχαν χαραλτηρίσει το συγκεκριμένο έγκλημα ως ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα ερωτικού πάθους. Πρόκειται για την γνωστή  υπόθεση Φραντζή, του ανθρώπου που σκότωσε και κατόπιν τ



Δολοφονία καρδιολόγου: Είχε υποψιαστεί το παράνομο ζευγάρι

Ένας εφηβικός έρωτας, που «αναζωπυρώθηκε» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ήταν αυτός της 38χρονης Βουλγάρας συζύγου του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη με τον 37χρονο ομοεθνή της αστυνομικό.



Όταν η Κάτια Γιαννακοπούλου δολοφόνησε τον Αρχιμανδρίτη «επίγειο Θεό της»....

Στις 22 Ιουλίου του 1997 ένα ερωτικό έγκλημα που έγινε στη Νέα Σμύρνη της Αττικής, προκάλεσε το τεράστιο ενδιαφέρον της ελληνικής κοινωνίας και της εκκλησίας, αφού το θύμα ήταν ένας ιερωμένος.