Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Έφυγε



"Έφυγε" στα 39 της η Μαρία Βλάχου, γυναίκα – σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας...

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο η Μαρία Βλάχου. 

Η Μαρία Βλάχου συμβόλισε την νεοφυή επιχειρηματικότητα όταν αποφάσισε μαζί με την αδερφή της να ασχοληθεί με την εκτροφή σαλιγκαριών, έναν κλάδο που αργότερα αναπτύχθηκε. 



Διαιτητής έφυγε από το γήπεδο επειδή δεν άντεξε την γκρίνια των ποδοσφαιριστών (Βίντεο)

Μέχρι και ο διαιτητής έφυγε από το γήπεδο επειδή δεν άντεξε τη γκρίνια των ποδοσφαιριστών!

Ο διαιτητής του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Αετό Βασιλικών και τον Καμπανιακό «βγήκε από τα ρούχα του» και αποχώρησε από το παιχνίδι αφού δεν άντεξε την γκρίνια των ποδοσφαιριστών!



Έφυγε από τη ζωή στα 45 του χρόνια ο δημοσιογράφος Άγγελος Φώσκολος

"Έφυγε" από τη ζωή, στα 45 του χρόνια, ο...δημοσιογράφος, Άγγελος Φώσκολος, ο οποίος επί σειρά ετών εργάστηκε στον ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος, που κινήθηκε περισσότερο στο χώρο της σόου μπιζ, αναλαμβάνοντας εκπομπές, όπως ο "Πρωινός Καφές" έδωσε πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.



Έφυγε τρέχοντας ο Στέφανος Κωνσταντινίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν το πρώτο break Στη φωλιά τον Κου Κου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης άρχισε να κάνει κάποια νοήματα στην Κατερίνα Καραβάτου να επισπεύσει την «πάσα» για να περάσουν σε διαφημίσεις. Η Κατερίνα έδωσε break και στο γενικό πλάνο προλάβαμε να δούμε τον δημοσιογράφο να βγάζει ακουστικά και μικρόφωνα.



Θλίψη: Έφυγε ο εφοπλιστής Ιωάννης Φαφαλιός

Ένας από τους επιφανείς Έλληνες πλοιοκτήτες του City, ο Ιωάννης Δ. Φαφαλιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου.



Έφυγε από τη ζωή η συγγραφέας Λούλα Αναγνωστάκη

Έφυγε σήμερα από τη ζωή η συγγραφέας Λούλα Αναγνωστάκη, η οποία είχε γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη το 1934 και ήταν μικρότερη αδελφή του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη.