Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 -

εφοριακοίΛαμία: “Μαϊμού” εφοριακοί υποσχέθηκαν εξυπηρέτηση σε επιχειρηματία και τον “μάδησαν”

Θύμα επιτήδειων στη Λαμία έπεσε ένας επαγγελματίας της πόλης. Τα μέλη της σπείρας υποσχέθηκαν ότι θα τακτοποιούσαν εκκρεμείς υποθέσεις και του άδειασαν το πορτοφόλι.

Οι απατεώνες έπεισαν τον επιχειρηματία στη Λαμία ότι μέσω μεγάλου δικηγορικού γραφείου και με τις γνωριμίες τους, θα τακτοποιούσαν προβλήματα που αντιμετώπιζε με την εφορία.Εδειραν άγρια εφοριακούς σε έλεγχο στο Αίγιο. Ξυλοκοπήθηκαν από ιδιοκτήτες καταστήματος εστίασης.

Ιδιοκτήτες καταστήματος εστίασης στο Αίγιο ξυλοκόπησαν αγρίως την Κυριακή το βράδυ δυο υπαλλήλους της ΑΑΔΕ, οι οποίοι θέλησαν να κάνουν έλεγχο στην επιχείρησή τους.Καλαμάτα: Υποδύονταν τους εφοριακούς και «έγδυναν» ηλικιωμένους

Απατεώνες υποδύονταν τους εφοριακούς και έπειθαν ηλικιωμένους να τους δώσουν χρήματα για να πάρουν επιστροφή φόρου.

Την περίοδο της εκκαθάρισης των φορολογικών δηλώσεων εκμεταλλευόταν μια ομάδα απατεώνων που εμφανίζονταν ως λογιστές ή εφοριακοί σε ανυποψίαστους πολίτες στην Καλαμάτα και χωριά του Δήμου Οιχαλίας και τους υπόσχονταν επιστροφή φόρου.Νέο επεισόδιο με τη γυναίκα που είχε επιτεθεί σε εφοριακούς στα Χανιά

Ένα νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε σήμερα με την 58χρονη, η οποία τον περασμένο Αύγουστο είχε επιτεθεί σε υπαλλήλους της Εφορίας στα Χανιά.

 

Σύμφωνα με το zarpanews, η 58χρονη εισέβαλε και πάλι στην Εφορία, ενώ απειλούσε ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της, έχοντας μαζί και την κόρης της.Ηλεία: Επιτέθηκαν σε εφοριακούς που πήγαν για έλεγχο. Συνελήφθησαν πατέρας και γιος

Θύμα μιας ανεκδιήγητης κατάστασης βρέθηκε κλιμάκιο εφοριακών από τον Πύργο, καθώς τη στιγμή φορολογικού ελέγχου σε κατάστημα εστίασης της Καλαμάτας εκδιώχθηκαν από τους ιδιοκτήτες παρά τη θέλησή τους.Εκεί φτάσατε την Ελλάδα: Εφοριακοί εκπαιδεύονται στις πολεμικές τέχνες - Κάνουν μαθήματα αυτοάμυνας!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μαθαίνουν αυτοάμυνα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά βίας εναντίον τους κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους.

Για αυτό η ΑΑΔΕ, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει για τρίτη διαδοχική χρονιά τα μαθήματα αυτοάμυνας στους εργαζόμενους της.