Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Έφοδος



Έφοδος της αστυνομίας και συλλήψεις στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας

Η ισπανική αστυνομία διεξάγει έρευνα στη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (RFEF) στο πλαίσιο έρευνας για φερόμενα παράτυπα συμβόλαια τα τελευταία πέντε χρόνια και έχει προβεί σε συλλήψεις.

Λίγα λεπτά αργότερα, ισπανικά Μέσα έδειξαν με το δάχτυλο τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, υποστηρίζοντας ότι η αστυνομία ερευνά το σπίτι του στη Γρανάδα.



Έφοδος της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αστυνομικές δυνάμεις έχουν μπει στους εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου και πραγματοποιούν έρευνες. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και το υπόγειο, όπου έχει καταγγελθεί ότι κατασκευάζονται μολότοφ.



Φυλακές Κορυδαλλού: Νέα έφοδος - Βρέθηκαν πολλά αυτοσχέδιο μαχαίρια

Νέα έφοδος πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Αιφνιδιαστική έρευνα σε κελιά στην πέμπτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού διενήργησε το μεσημέρι της Παρασκευής, από τις 13:00 μέχρι τις 15:00, η Ομάδα Αντιμετώπισης Εκνομων Ενεργειών που ανήκει στην Εξωτερική Φρουρά των Φυλακών.



Κρήτη: Έφοδος της αστυνομίας σε καφενείο για ζάρια - «Βροχή» οι συλλήψεις

Εφοδο σε καφενείο του Ηρακλείου της Κρήτης έκαναν αστυνομικοί, μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, συλλαμβάνοντας παρέα που έπαιζε ζάρια.

Συνολικά συνελήφθησαν επτά άτομα, ανάμεσά τους και η υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ ο ιδιοκτήτης απουσίαζε την ώρα που έγινε η έφοδος, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti.gr. 



Έφοδος αστυνομικών σε σχολεία στη Γαλλία

Συγκλονιστικές εικόνες κάνουν αυτή τη στιγμή το γύρο της Γαλλίας, εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό για τις μεθόδους του Ε.Μακρόν και εξηγεί και την ολική κατάρρευση του και την εντολή να βγει ο Στρατός στους δρόμους.

Αυτό που θα δείτε προέρχεται από το Λύκειο​ "Saint Exupery" στη Mantes.



Νιγηρία: Έφοδος ενόπλων σε χωριό - Τουλάχιστον έξι νεκροί

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένοπλοι εισέβαλαν σε χωριό της βορειοδυτικής Νιγηρίας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της χώρας την Πέμπτη.