Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

εφετων



Ξανά στο Συμβούλιο Εφετών οι Τούρκοι αξιωματικοί

Το νέο αίτημα των Τουρκικών αρχών για την έκδοση τριών από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς οι οποίοι έφτασαν στη χώρα μας τον περασμένο Ιούλιο, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα, συζητείται σήμερα στο Συμβούλιο Εφετών.

Οι Τούρκοι επανήλθαν με δεύτερο αίτημα μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που είπε «όχι» στην έκδοση των οκτώ στρατιωτικών.



Νέος προϊστάμενος στην Εισαγγελία Εφετών ο Αντ. Λιόγας

Νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών εξελέγη ο εισαγγελέας Εφετών Αντώνης Λιόγας. 

Η εκλογή του κ. Λιόγα έγινε στο πλαίσιο της νέας εκλογικής διαδικασίας μετά την κήρυξη ως έκπτωτου του κ. Ισίδωρου Ντογιάκου.



Εκλογές με πολύ παρασκήνιο σήμερα στην Εισαγγελία Εφετών

Εκλογές με μεγάλο ενδιαφέρον και σε μία σχεδόν «τοξική» για τον κλάδο ατμόσφαιρα διεξάγονται σήμερα στην Εισαγγελία Εφετών.

Ογδόντα εισαγγελείς και αντιεισαγγελείς Εφετών της ΑΘήνας καλούνται να επιλέξουν γα δεύτερη φορά το πρόσωπο που θα κρατήσει το τιμόνι της Εισαγγελίας.



Εισαγγελέας Εφετών: Δεν προκύπτουν ενδείξεις σε βάρος του Χ. Μαρκογιαννάκη

Στον Εισαγγελέα Πλημ/κων επιστρέφει ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων, την προανακριτική δικογραφία που αφορά στον υποψήφιο Βουλευτή Χανίων ΝΔ, Χρήστο Μαρκογιαννάκη και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με εντολή να εισαχθεί η πρότασή του στο δικαστικό συμβούλιο για μη ύπαρξη ενδείξεων ηθικής αυτουργίας του Χ. Μαρκογιαννάκη.