Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Έφεση



Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού – Παραμένει το πρόστιμο

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός για την ποινή και το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί για την υπόθεση δυσφήμισης του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου.



Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για το θάνατο του Μπακάρι Χέντερσον

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας για την υπόθεση του θανάτου του Μπακάρι Χέντερσον, τον Ιούλιο του 2017, στον Λαγανά της Ζακύνθου, άσκησε σήμερα ο αντεισαγγελέας Εφετών Πατρών Γεώργιος Μπισμπίκης.



Ο Πιστόριους ετοιμάζει έφεση για τη μείωση της ποινής του

Ο Όσκαρ Πιστόριους, που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Νότιας Αφρικής για δολοφονία, θα ασκήσει έφεση για την αύξηση σε 13 χρόνια και πέντε μήνες της ποινής φυλάκισης που του επιβλήθηκε από το συνταγματικό δικαστήριο της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Eye Witness News».



Κύπρος: Απορρίφθηκε η έφεση του αεροπειρατή

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου απέρριψε σήμερα την έφεση που καταχώρησε ο εκζητούμενος από τις αιγυπτιακές αρχές, Σεϊφ Ελτιν Μουσταφά κατά της απόφασης του πρωτόδικου Δικαστηρίου για έκδοση του στην Αίγυπτο, ώστε να δικαστεί σε σχέση με τη διενέργεια της αεροπειρατείας στο αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών στις 29 Μαρτίου 2016.



Έφεση άσκησε ο καταδικασμένος για διαφθορά αντιπρόεδρος της Samsung

O συνήγορος του αντιπροέδρου της Samsung Τζέι Λι κατέθεσε έφεση επί της πενταετούς ποινής κάθειρξης που του επιβλήθηκε από κατώτερο δικαστήριο για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο διαφθοράς, όπως αναφέρεται σήμερα στην ιστοσελίδα του δικαστηρίου της κεντρικής περιφέρειας της Σεούλ.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δεν σχολίασε σχετικά.



Στα "μαλακά" γιατροί για το θάνατο 80χρονης: Είχε σπάσει το αριστερό πόδι και χειρούργησαν το δεξί!

Έπειτα από μια μαραθώνια ακροαματική διαδικασία που κράτησε 12 ώρες, στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δυο ετών τον καθένα, με αναστολή, δυο γιατρούς του Νοσοκομείου της πόλης, για τον θάνατο της 80χρονης Ευτυχίας Αναστασιάς.