Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

εεταα



Δείτε βήμα βήμα τη διαδικασία για την αίτηση στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ σχετικά με το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ. 

Δικαίωµα συµµετοχής έχουν οι εργαζόµενες (µισθωτές ή αυτοαπασχολούµενες) και οι άνεργες. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονοµική κατάσταση (οικογενειακό εισόδηµα φορολογικούμέτους 2020) και η κατάσταση απασχόλησης. 



ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί: Μέχρι Τετάρτη οι αιτήσεις για την αναδιανομή 10.000 Vouchers

Η ΕΕΤΑΑ με ανακοίνωση – πρόσκληση της, κατόπιν εντολής του Αν.Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλ. Χαρίτση, καλεί τις ωφελούμενες-ους που ενώ είχαν όλα τα δικαιολογητικά, δεν έλαβαν voucher τον Ιούνιο, επειδή εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την συμμετοχή στην αναδιανομή των μη χρησιμοποιηθέντων vouchers.



Τρομερός προγραμματισμός: Πάνω από 40.000 παιδιά μένουν εκτός παιδικών σταθμών!

Εκτός δωρεάν φιλοξενίας σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς μένουν φέτος πάνω από 40.000 παιδιά, παρά τις συνεχείς κυβερνητικές εξαγγελίες που προσπαθούσαν να πείσουν ότι τη σχολική χρονιά 2017-2018 δεν θα μείνει κανένα παιδί εκτός προσχολικής αγωγής.



ΕΕΤΑΑ 2017 - Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2017: Τα προσωρινά αποτελέσματα

Αναρτήθηκαν  ήδη στην ειδική εφαρμογή στο www.eetaa.gr και στο paidikoi.eetaa.gr τα αποτελέσματα για τα voucher των Παιδικών σταθμών 2017 - 2018, μέσω ΕΣΠΑ, από την ΕΕΤΑΑ.



Παιδικοί σταθμοί - ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΣΠΑ 2017-2018

Σήμερα, 27 Ιουνίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ «eetaa.gr» τα προσωρινά αποτελέσματα και η μοριοδότηση των γονέων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017 - 2018.



Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ - ΕΣΠΑ: Αιτήσεις. Νέα καταληκτική ημερομηνία

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).