Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Εδεσσα



Έδεσσα: Τραγικός θάνατος για 57χρονο που έπεσε από τους καταρράκτες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος άνδρας την Παρασκευή, 8/12, ο οποίος έπεσε από τους καταρράκτες στην Έδεσσα.

Όπως αναφέρει το thestival, η Πυροσβεστική εντόπισε τη σορό του 57χρονου άνδρα στο φρεάτιο που καταλήγουν οι καταρράκτες.

Τη σορό του άνδρα ανέσυρε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.



Έδεσσα: Ιερατική Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.



Έδεσσα: Νεκρός 57χρονος σε τροχαίο

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε σήμερα το απόγευμα, ένας 57χρονος άνδρας, μετά από τροχαίο στην Έδεσσα.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18.00, στο 1ο χλμ Εδέσσης – Θεσσαλονίκης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος, έφυγε από το δρόμο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ανατράπηκε σε οικόπεδο.



Συνελήφθη 39χρονος για διαρρήξεις καταστημάτων στην Έδεσσα

Σε διαρρήξεις καταστημάτων στην Έδεσσα είχε επιδοθεί 39χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα από 26 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου του 2019 ο συλληφθείς διέρρηξε τρεις επιχειρήσεις στην Έδεσσα, από τις οποίες αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και προϊόντα συνολικής αξίας 700 ευρώ.



Συνελήφθη 21χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα τον πατέρα του

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας ένας 21χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 53χρονο πατέρα του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα – προανάκριση, μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, ο 21χρονος αρχικά πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια προς το μέρος του πατέρα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από τα σκάγια. 



Αλβανός ζωοκλέφτης σκότωνε άλογα στην Έδεσσα

Του είχε ασκηθεί δίωξη για ζωοκλοπή και ζωοκτονία παλιότερα.

Αδίστακτος ήταν ένας 25χρονος Αλβανός ζωοκλέφτης, που δεν αρκούνταν μόνο στα πρόβατα αλλά έκλεβε και άλογα, τα οποία μάλιστα θανάτωνε! Για δυο διαφορετικά περιστατικά είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Πρωτοδικών Εδέσσης.