Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΕΔΕ



ΕΔΕ διατάχθηκε για τον αστυνομικό που φέρεται να έκλεβε υπηρεσιακά όπλα

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχτηκε για τον αστυνομικό που συνελήφθη μετά από σχετικό έλεγχο, για υπεξαίρεση υπηρεσιακών όπλων.

Ο αστυνομικός ο οποίος φέρεται να έκλεβε υπηρεσιακά όπλα, συνελήφθη την Τετάρτη (17.01.2024) και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.



ΕΔΕ για τον θάνατο βρέφους 15 μηνών στο «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας διέταξε η διοίκηση της 3ης ΥΠΕ

Συγκλονίζει η μαρτυρία του παππού του 15 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του στην Πτολεμαΐδα, ενώ διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με την οικογένεια, οι ίδιοι απευθύνθηκαν δύο φορές στο νοσοκομείο καθώς το μωρό ανέβαζε πυρετό, όμως τους έδιωξαν λέγοντάς τους να πάνε σπίτι και δίνοντάς τους οδηγίες.



Πτολεμαΐδα: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον θάνατο του βρέφους στο Μποδοσάκειο

Ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του βρέφους 15 μηνών στο Μποδοσάκειο στην Πτολεμαΐδα εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η διοίκηση του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας έχει διαταχθεί ΕΔΕ, ενώ τονίζεται ότι το βρέφος διαπιστώθηκε ότι είχε ίωση και δόθηκαν οδηγίες εξαιτίας χρόνιων νοσημάτων του.



Διατάχθηκε ΕΔΕ για μαθητή που λιποθύμησε από ναρκωτικά στις τουαλέτες σχολείου στον Βόλο

Μαθητής της Γ’ Γυμνασίου στον Βόλο λιποθύμησε από ναρκωτικά στις τουαλέτες σχολείου. Διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ σύσκεψη πραγματοποιείται στη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Η διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες ένας μαθητής στον Βόλο λιποθύμησε στις τουαλέτες σχολείου.



Εισαγγελέας και ΕΔΕ για τον συνδικαλιστή της Αστυνομίας που είπε «σκόνη» τους μετανάστες

Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ διέταξε ΕΔΕ για τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ για τους μετανάστες, ενώ στέλνει τις ίδιες δηλώσεις στον Εισαγγελέα.



ΕΔΕ σχετικά με βίντεο και καταγγελία για βιαιοπραγία αστυνομικού σε βάρος αλλοδαπού στο «Ελ. Βενιζέλος» - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Επείγουσα έρευνα δια τάχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διερευνηθεί περιστατικό που απεικονίζεται σε βίντεο το οποίο διακινείται στο διαδίκτυο, με συναφή καταγγελία για βιαιοπραγία αστυνομικού σε βάρος αλλοδαπού, στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.