Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

εδαφος



Ινδονησία: Ο τραγικός απολογισμός και το απίστευτο φυσικό φαινόμενο



Έπεσε κάτω στο έδαφος, κουλουριάστηκε και περίμενε τον θάνατο

Σοκ έχει προκαλέσει η ιστορία της σορού του νεκρού που βρέθηκε χτες στο οικόπεδο του θανάτου στο Μάτι, το οικόπεδο όπου 26 άνθρωποι, ανάμεσά τους γονείς με τα παιδιά τους πέθαναν με φρικτό τρόπο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 26 ψυχές, εντοπίστηκε ακόμη ένα θύμα από τη φωτιά στο Μάτι Αττικής.



Γκρεμίζονται σπίτια από καθίζηση του εδάφους σε χωριό της Καρδίτσας

Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι της κοινότητας Βατσουνιάς, στην Καρδίτσα, όπου ένα σπίτι γκρεμίστηκε και είναι θέμα χρόνου να πέσει και ένα διπλανό, εξαιτίας των καθιζήσεων του εδάφους.

Όπως μεταδίδει το trikalaola.gr, στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί πολλά ρήγματα.



Γερανός που μεταφέρει ένα αεροπλάνο της Air India συντρίβεται στο έδαφος

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένα αεροπλάνο της Air India συντρίβεται σε μία ανεπιτυχή μεταφορά του από έναν γερανό.

Το αεροσκάφος προσπαθεί να το μετακινήσει ένας γιγαντιαίος γερανός 200 τόνων, που κατέρρευσε ξαφνικά δίπλα στο αεροδρόμιο του Χαϊντεραμπάντ στην Ινδία.

Αξιωματούχοι είπαν ότι το 70 τόνων (CHK) Α-320 αεροσκάφος, δεν ήταν σε υπηρεσία



Θεσσαλονίκη: Υποχώρηση του εδάφους μπροστά σε πολυκατοικίες!

Ανησυχούν οι κάτοικοι της οδού Αγίου Χριστοφόρου του δήμου Πανοράματος - Πυλαίας από την υποχώρηση του εδάφους λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Το έδαφος έχει υποχωρήσει μέχρι το σημείο όπου βρίσκονται πολυκατοικίες με τους κατοίκους να παρακολουθούν έντρομοι την κατάσταση χωρίς να μπορούν να κάνον κάτι.



Ορκίστηκε εκδίκηση ο Τούρκος υπ. Εσωτερικών: Αυτό το αίμα δεν θα μείνει στο έδαφος!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας ορκίστηκε σήμερα εκδίκηση για τους τουλάχιστον 30 ανθρώπους που σκοτώθηκαν στη διπλή βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε έξω από στάδιο της Κωνσταντινούπολης και απήθυνε προειδοποίηση σε όσους εξέφρασαν την υποστήριξή τους στους επιτιθέμενους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.