Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

δύτης



Δύτης βουτά στο ενυδρείο μαζί με τους καρχαρίες

Αν παραπονιέστε ότι η δουλειά σας είναι δύσκολη ή ακόμα και επικίνδυνη τότε τι έχετε να πείτε για τους δύτες του ενυδρείου της Κρήτης που η ρουτίνα της εργασίας τους είναι να κολυμπάνε ανάμεσα σε τεράστιους καρχαρίες.



Συγκλονιστικό: Δύτης κολυμπά δίπλα σε λευκό καρχαρία

Στα ανοιχτά της Χαβάης, ομάδα επίδοξων δυτών ήρθαν αντιμέτωποι με μία απίστευτη εμπειρία, καθώς ήρθαν σε «στενή επαφή» με έναν από τους μεγαλύτερους λευκούς καρχαρίες της ιστορίας.
Οι δύτες πλησίασαν σε πολύ κοντινή απόσταση τον καρχαρία και ήταν σε θέση να τον αγγίξουν χωρίς να τεθεί κανένας σε κίνδυνο.



Χάθηκε ο Σταυρός και επιστράτευσαν δύτη στην Κέρκυρα - Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ!

Στα βάθη της θάλασσας του Ιονίου Πελάγους μπροστά από το παλιό λιμάνι της Κέρκυρας χάθηκε ο ξύλινος σταυρός, που έριξε ο μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος, κατά τη διάρκεια του αγιασμού των υδάτων.



Ταϊλάνδη: Συγκλονίζει η χήρα του νεκρού δύτη

Μπορεί η επιχείρηση στην Ταϊλάνδη να θεωρείται πετυχημένη καθώς και τα 12 παιδιά αλλά και ο προπονητής διασώθηκαν, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει τη θυσία ενός δύτη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό τους.



Τα παιδιά ήταν ναρκωμένα για να μην πανικοβληθούν

Συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Ιβάν Κάρατζιτς, ένας από τους διασώστες που συμμετείχε στον απεγκλωβισμό των πρώτων τεσσάρων παιδιών από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ στην Ταϊλάνδη
Τα παιδιά ήταν ναρκωμένα, δηλώνει ένας από τους ήρωες- διασώστες που συμμετέχουν στην επιχείριση απεγκλωβισμού για τα τέσσερα πρώτα αγόρια που απεγκλωβίστηκαν από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ.



Θάνατος δύτη λίγο πριν την επιχείρηση απεγκλωβισμού των παιδιών στην Ταϊλάνδη

Πρώην στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης λιποθύμησε κι έχασε τη ζωή του έπειτα από μια επιχείρηση που εξετέλεσε στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών για τη διάσωση 12 μαθητών και του προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου τους, που έχουν παγιδευτεί μέσα στο δαιδαλώδες σύμπλεγμα πλημμυρισμένων σπηλαίων στη βόρεια Ταϊλάνδη εδώ και 13 μέρες.