Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δυτική Αττική



Τρία άτομα συνελήφθησαν στη δυτική Αττική για ναρκωτικά

Ειδική δράση πραγματοποιήθηκε στη Δυτική Αττική για τον εντοπισμό και τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών κατά την οποία συνελήφθησαν τρία άτομα

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 1.960,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 141 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, όπλα, φυσίγγια και χρηματικά ποσά



Δύο κρούσματα με ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική

Τα δύο πρώτα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου, για φέτος, ανακοίνωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Οι ασθενείς που διαγνώσθηκαν με τον ιό που μεταδίδεται κυρίως μέσω του τσιμπήματος μολυσμένων «κοινών» κουνουπιών, νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.



Θερίζει ο καρκίνος στη Δυτική Αττική - Τοξική βόμβα ο ΧΥΤΑ

«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου, αποτελεί η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής επί μισό αιώνα»

...υπογραμμίζει ο ΕΔΣΝΑ (Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής) σε ανακοίνωσή του με αφορμή τα δημοσιεύματα για τις αιτίες θανάτων το 2015.

 



Θερίζει ο καρκίνος στη Δυτική Αττική - Προσφυγή κατοίκων για ΧΥΤΑ

Κόλαφο για τη Δυτική Αττική αποτελεί και η επεξεργασία στοιχείων για τους θανάτους και τις αιτίες θανάτου για το 2015 που επιβεβαιώνει την «τρομακτική τάση ανόδου συμμετοχής των νεοπλασιών στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής»



Δυτική Αττική: Από σήμερα οι αιτήσεις για το επίδομα των 5000 ευρώ. Τι απαιτείται

Ξεκινάει από σήμερα η κατάθεση αιτήσεων, για την χορήγηση του επιδόματος των 5.000 ευρώ από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στους  πολίτες της Δυτικής Αττικής, οι κατοικίες των οποίων επλήγησαν από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου.



Δυτική Αττική: 1512 κτίρια έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες

Συνεχίζονται οι αυτοψίες των τεχνικών κλιμακίων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις πληγείσες από τις πρόσφατες πλημμύρες περιοχές της Δυτικής Αττικής.