Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Δύσκολες ώρες



ΔΕΗ - Δύσκολες ώρες στο χρηματιστήριο

Τραγική η εικόνα της μετοχής της ΔΕΗ σήμερα στο Χρηματιστήριο. Την ύστατη ώρα, η κυβέρνηση και η διοίκηση αναζητούν τρόπους να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ποιες είναι οι λύσεις για να σωθεί η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία.

 



Δύσκολες ώρες για τη Μαριέλλα Σαββίδου

Η Μαριέλλα Σαββίδου μέσα από τα social media καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική.

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram όμως, ήταν διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει.



Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Γρίμπιλα - To μήνυμά του στο facebook

Δύσκολες ώρες περνά ο Κώστας Γρίμπιλας...

Ο δημοσιογράφος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook μας ενημέρωσε ότι έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο, όπως ανέφερε η θεία του, την οποία είχε σα δεύτερη μαμά του.
Ο ίδιος λοιπόν την αποχαιρέτησε ποστάροντας μία φωτογραφία της από το παρελθόν που τον κρατά στα χέρια της και έγραψε:



Δύσκολες ώρες για τη Νένα Χρονοπούλου

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νένα Χρονοπούλου, αφού πριν από μία εβδομάδα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να την αποχαιρετήσει, μέσα από ένα άρθρο στην προσωπική της ιστοσελίδα.

 



Πολύ δύσκολες ώρες για την "ΑΓΝΟ"

Μετά την εν εξελίξει προσπάθεια εξυγίανσης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, που βρίσκεται στην κυριότητα του εκκαθαριστή, επίκειται τώρα και η επιχείρηση εκπλειστηριασμού του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της πτωχευμένης Βιομηχανίας Γάλακτος ΑΓΝΟ Α.Ε.



Δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή

Δύσκολες ώρες περνά γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, καθώς πριν από λίγες ημέρες έχασε τον πατέρα του. Το δυσάρεστο γεγονός δημοσιοποίησε με μια ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.