Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

δροσια



Θα σας «σώσουν»: Αυτά είναι τα τρόφιμα που μας ανακουφίζουν από τον καύσωνα

Οι διατροφολόγοι επιμένουν πως μπορούμε να ρίξουμε τη θερμοκρασία του σώματος μας μέσω της διατροφής και είναι μια πολύ καλή λύση για να ανακουφιστούμε έστω και προσωρινά.

Δείτε τις τροφές που έχουν ευεργετικές ιδιότητες την ώρα του καύσωνα:

Γάλα καρύδας και νερό καρύδας



Καύσωνας: Οι 7+1 τρόποι για να κρατήσετε το σπίτι σας δροσερό

Νέο κύμα καύσωνα πλήττει τη χώρα μας και πολλοί είναι εκείνοι που θα καταφύγουν στα κλιματιστικά προκειμένου να δροστιστούν.



Ζεσταίνεσαι; Μπορείς να κοιμηθείς στο σούπερ μάρκετ…

Σούπερ μάρκετ στην περιοχή Ποχγιόις-Χάαγκα στο Ελσίνκι κάλεσε τους πελάτες τους για μία…δροσερή διανυκτέρευση εντός του καταστήματος σήμερα το βράδυ.



12 τρόποι για να δροσίζεστε τη νύχτα χωρίς κλιματιστικό!

Με τη θερμοκρασία να αγγίζει το «κόκκινο» ο ύπνος έχει γίνει ανυπόφορος, αν ανήκετε σε αυτούς που είτε δεν αντέχουν το κλιματιστικό είτε δεν θέλουν να δίνουν μια περιουσία στους λογαριασμούς ανοίγοντάς το.



Η αναζήτηση δροσιάς στα σιντριβάνια της Ρώμης κοστίζει πλέον ακριβά!

Το κύμα καύσωνα πλήττει την ιταλική πρωτεύουσα ήδη από τον Ιούνιο και όταν ο υδράργυρος σκαρφαλώνει στα ύψη, άνθρωποι και ζώα αναζητούν μια πηγή δροσιάς στα σιντριβάνια της Ρώμης. Ωστόσο, το πλατσούρισμα στο νερό των σιντριβανιών μάλλον θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ακριβό για όσους το τολμήσουν. 



Ισχυρή χαλαζόπτωση στη Δροσιά

Πρωτόγνωρες εικόνες στα βόρεια προάστια της Αττικής, εξαιτίας της έντονης χαλαζόπτωσης αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι. 

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, το χαλάζι πέφτει αδιάκοπα και οι δρόμοι είναι πλέον, κατάλευκοι.