Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Drone



Πολιτική αντιπαράθεση για τη γερμανική φρεγάτα «Έσση» – Παραλίγο να καταρρίψει αμερικανικό drone στην Ερυθρά Θάλασσα

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση προκαλεί η αποστολή της φρεγάτας «Έσση» στην Ερυθρά Θάλασσα, μετά το χθεσινό περιστατικό με την παραλίγο κατάρριψη αμερικανικού drone που πετούσε στην περιοχή.



Επιθέσεις με drone κατά πετρελαϊκών εγκαταστάσεων στη Σαουδική Αραβία

Επιθέσεις από μη επανδρωμένα αεροσκάφη σημειώθηκαν στη Σαουδική Αραβία, εναντίον δύο πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της Aramco.



Νέο βίντεο από το drone της Πυροσβεστικής στην φωτιά της Εύβοιας

Οπτικό υλικό από τη δασική πυρκαγιά στην Αγριλίτσα Ευβοίας έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική, με πλάνα από μη επανδρωμένο αεροσκάφος του Σώματος.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η φωτιά είναι τεράστια και κατακαίει μεγάλη δασική έκταση με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν τιτάνια μάχη.



Εύβοια:Εντυπωσιακό βίντεο από drone της Πυροσβεστικής

Τα εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής και δη τα ελικόπτερα σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος στη φωτιά στην Εύβοια λόγω των ιδαίτερων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην περιοχή, ιδιαίτερα την Τρίτη, την πρώτη ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς.



Drones και δορυφόροι επιστρατεύονται για τον εντοπισμό πλαστικών στη θάλασσα

Τα θαλάσσια απορρίμματα αποτελούν ένα σοβαρό πρόβλημα. Εκατομμύρια πλαστικών καταλήγουν στις θάλασσες και επηρεάζουν με δυσμενή τρόπο το θαλάσσιο οικοσύστημα. Σύγχρονες μέθοδοι και τεχνικές απαιτούνται για τον εντοπισμό και την ποσοτικοποίηση των απορριμμάτων.



Η συνάντηση των Επιταφίων από ψηλά στην Λαμία

Η συνάντηση των Επιταφίων της πόλης γίνεται με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής και χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από drone: