Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Δρομοκαΐτειο



Δρομοκαΐτειο: Στάση εργασίας και διακοπή εφημεριών

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο», για την Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου, αποφάσισε την στάση εργασίας από τις 8π.μ. έως 12:00, διακοπή της εφημερίας, καθώς και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.με κύρια θέματα την υποχρηματοδότηση, υποστελέχωση και υποβάθμιση των υπηρεσιών του Ιδρύματος.



Άτομα με αυτισμό καθηλωμένα στο Δρομοκαϊτειο

Με εισαγγελική εντολή εισάγονται άτομα με αυτισμό στο Δρομοκαϊτειο, χωρίς να διαθέτει το ίδρυμα την υποδομή για τις νοσηλείες αυτές. Μάλιστα, επτά μήνες τώρα νοσηλεύεται 22χρονος με αυτισμό μόνιμα καθηλωμένος στο κρεβάτι του. Οι θεράποντες ιατροί απηύθυναν επιστολή στον Εισαγγελέα που λένε ότι κινδυνεύει η ζωή του.



Υπό δρακόντεια μέτρα νοσηλεύεται η γυναίκα που χαράκωνε μωρά στο Δρομοκαΐτειο

Η γυναίκα είναι κλεισμένη για δεύτερο εικοσιτετράωρο στο Δρομοκαΐτειο . Αρνείται όλες τις κατηγορίες.



Οροθετική ασθενής δάγκωσε νοσηλευτή στο Δρομοκαΐτειο

Με αφορμή ένα ακραίο γεγονός, όπου μια οροθετική, τοξικομανής ασθενής δάγκωσε νοσηλευτή στο Δρομοκαΐτειο, η ΠΟΕΔΗΝ εφιστά την προσοχή για τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε πολλά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, αναφέρει:



Άγρια επίθεση ασθενή σε νοσηλεύτρια στο Δρομοκαΐτειο

Μια νοσηλεύτρια από το ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο είναι το τελευταίο θύμα του «πάσχοντος συστήματος ψυχικής υγείας» καταγγέλλει ο Σύλλογος Νοσηλευτών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων ΕΣΥ Αττικής (ΣΥΝΟΨΥΝΟ ΕΣΥ Αττικής), με αφορμή τον τραυματισμό της νοσηλεύτριας μετά από επίθεση που δέχθηκε από ψυχικά ασθενή κατά την υπηρεσία της, τα χαράματα της περασμένης Δευτέρας. 



Εφιαλτική η κατάσταση στο Δρομοκαΐτειο - Απίστευτες καταγγελίες

Εφιαλτική χαρακτηρίζει την κατάσταση στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία και τους Ψυχιατρικούς Τομείς των Γενικών Νοσοκομείων η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).