Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

δρόμο



Αλλοδαποί έκλεισαν τον δρόμο στις Θερμοπύλες

Αλλοδαποί που διαμένουν στο Hot-Spot Θερμοπυλών συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.



Μοσκοβισί: "Να συνοδεύσουμε την Ελλάδα στο δρόμο της επιτυχίας"

«Το θέμα είναι να συνοδεύσουμε την Ελλάδα στην οδό της επιτυχίας της», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στη σημερινή συνέδριαση του Eurogroup, όπου, όπως είπε, θα εξηγήσει το πλαίσιο της ενισχυμένης επιτήρησης για τη χώρα.



Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή λόγω του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό

Ανακοίνωση για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία εξέδωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.



Τραγικές εικόνες στα Τρίκαλα: Γιαγιά μαζεύει φρούτα και ψάρια από τον δρόμο

Τραγικές εικόνες φτώχειας εν έτη 2017 στη πόλη των Τρικάλων. Όπως κατέγραψε ο φακός αυτή μάνα μάζευε σήμερα το μεσημέρι στην λαϊκή αγορά Τρικάλων πεταμένα ψάρια από το οδόστρωμα.



Σε δρόμο μέσα βαλίτσα βρέθηκε πτώμα γυναίκας

Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στο Λέστερ της Βρετανίας, όταν εντοπίστηκε το πτώμα μίας γυναίκας, μέσα σε βαλίτσα που ήταν παρατημένη στο δρόμο.

Το θύμα, η 46χρονη Κίραν Νταούντια, εργαζόταν επί 20 χρόνια σε μία εταιρία υπηρεσιών τηλεφωνίας.



Πάτρα: Έκλεβε τα στηθαία από το δρόμο! 500 κιλά "σήκωσε" πριν τον πιάσουν

 

Τμήματα μεταλλικών στηθαίων, βάρους περίπου 500 κιλών, που τοποθετούνται σε εθνικές οδούς, φέρεται να αφαίρεσε o 21χρονος.