Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

δράση



Novartis: Δυό φάρμακα αποκαλύπτουν τη δράση του φαρμακοβιομηχανικού λόμπι

Για την πλήρη κατανόηση της ιδιόμορφης τριγωνικής σχέσης του φαρμακοβιομηχανικού λόμπι -στη συγκεκριμένη περίπτωση της Novartis - με πολιτικούς και γιατρούς, αλλά και ορισμένων ΜΜΕ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αρκεί να συγκρίνουμε δύο φαρμακευτικές ουσίες.



Το μεγάλο μυστικό του Τζορτζ Μάικλ που λίγοι γνώριζαν

Ο Τζορτζ Μάικλ δώρισε κρυφά εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να σώσει από χρεοκοπία ανθρωπιστική οργάνωση που προσφέρει υπηρεσίες σε πάσχοντες από τον ιό HIV στη μνήμη της πρώτης του αγάπης.

Το μέγεθος της καλοσύνης του αείμνηστου τραγουδιστή έγινε γνωστό μόνο μετά τον θάνατό του την Ημέρα των Χριστουγέννων του 2016.



Ποια ήταν η δράση της αιμοσταγούς 17Ν

Η είδηση πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» έλαβε διήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού έχει δημιουργήσει αναταραχή



Ανησυχία ΟΗΕ για την δράση της Μπόκο Χαράμ: Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί και απαχθέντες

Τουλάχιστον 540 άμαχοι έχουν σκοτωθεί, απαχθεί ή τραυματιστεί σε επιθέσεις που αποδίδονται στη Μπόκο Χαράμ από τον Φεβρουάριο του 2015 στην επαρχία Ντίφα του νοτιοανατολικού Νίγηρα κοντά στη Νιγηρία, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΗΕ.



Ερντογάν: Εξετάζουμε κοινή στρατιωτική δράση με το Ιράν κατά ενόπλων Κούρδων

Η Τουρκία και το Ιράν έχουν συζητήσει για την πιθανότητα ανάληψης κοινής στρατιωτικής δράσης εναντίον των ένοπλων κουρδικών οργανώσεων μετά τις συνομιλίες της περασμένης εβδομάδας στην Άγκυρα μεταξύ του αρχηγού του γενικού επιτελείου των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων και τούρκων ηγετών, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.



Το φρούτο που δρα κατά της αϋπνίας

Η αϋπνία είναι μια πιο δύσκολη κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία του πάσχοντος.

Υπάρχουν διάφορα προβλήματα που εμφανίζονται όπως ο διακοπτόμενος ύπνος ή η πρώιμη αφύπνιση. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η αϋπνία είναι αποτέλεσμα άγχους, που επηρεάζει τον ύπνο με ποικίλους τρόπους.