Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

δραματικήΔραματική μαρτυρία από το Μάτι: «Οι φλόγες πετάγονταν γύρω μας σαν από φλογοβόλο»

Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να σωθεί από τη φωτιά με τη σύζυγό του, «στο... και πέντε», όπως είπε χαρακτηριστικά, εξιστόρησε ο συνταξιούχος κτηνίατρος Σωτήρης Μοσχοβίτης στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων.SOS εκπέμπουν οι αστυνομικοί στα Δωδεκάνησα - Δραματική η κατάσταση

Επιστολή διαμαρτυρίας με τίτλο  «στην παραμεθόριο, φτάσαμε στο όριο» έστειλε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και τους βουλευτές του νομού τονίζοντας την δρματική κατάσταση που επικρατεί στα Δωδεκάνησα Δραματική περιγραφή από το επεισόδιο στα Ίμια

Τις δραματικές στιγμές που διαδραματίστηκαν στην περιοχή των Ιμίων, όπου τουρκικό πλοίο εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος της Ελλάδας, περιέγραψε μέλος του ελληνικού πληρώματος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του «Ε», το μέλος του πληρώματος αποκάλυψε ότι το επεισόδιο σημειώθηκε σε απόσταση περίπου ενός μιλίου από τα Ίμια."Προσέχτε, σας προγραμματίζουν": Δραματική προειδοποίηση του πρώην αντιπροέδρου του Facebook!

Δέκα χρόνια πριν, ο Chamath Palihapitiya ήταν ένα από τα ταχύτερα ανερχόμενα στελέχη της νεοσύστατης τότε Facebook. Ο προγραμματιστής με σπουδές ηλεκτρολόγου μηχανολόγου δεν άργησε να ανέβει στα ψηλότερα σκαλιά της ιεραρχίας και να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου της εταιρείας.

Βασική του αρμοδιότητα ήταν η επέκταση της βάσης των εγγεγραμμένων χρηστών.Δραματική ομολογία πυροσβέστη στο Καπανδρίτι: "Ο Θεός μας ξέχασε..."

Κάπου εδώ ΝΑΙ αρχίζω να το πιστεύω, ο Θεός μας ξέχασε, γράφει στον λογαριασμό του στο Fabebook ένας πυροσβέστης, ο οποίος νωρίτερα είχε καλέσει με αναρτήσεις του τους πολίτες να βοηθήσουν τον ίδιο και τους συναδέλφους του που δίνουν μάχη με τις φλόγες στο Καπανδρίτι με νερό και τρόφιμα. "Σβήνει" ο αγαπημένος μας Στάθης Ψάλτης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες απο τον Άγιο Σάββα, ο δημοφιλής ηθοποιός παλεύει για την ζωή του κάθε λεπτό κάθε στιγμή.

Όπως αναφέρει το gossip-tv.gr τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη έχει επιδεινωθεί δραματικά.