Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

δρακος



Τρόμος στα Ιωάννινα από «δράκο» που επιτίθεται σε γυναίκες

Ανησυχίες στον θηλυκό πληθυσμό των Ιωαννίνων έχει σκορπίσει η δράση ενός νεαρού που φέρεται να παρενοχλεί σεξουαλικά νεαρές γυναίκες τις οποίες εντοπίζει τις νυχτερινές ώρες, στις περιοχές του Γηροκομείου και της Καλούτσιανης.



Σοκάρει ο "δράκος" των Αμπελοκήπων: "Φταίει το μυαλό μου για ό,τι έκανα"

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν εντός της αίθουσας των δικαστηρίων της Ευελπίδων κατά τη διάρκεια της απολογίας του «δράκου των Αμπελοκήπων» ενώπιον ανακρίτριας και της εισαγγελέως αλλά και έξω από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων όπου ο πατέρας του συλληφθέντα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έλεγε στους αστυνομικούς «ότι ήταν ένα παιδί, που δεν του έλειπε τίποτα…». 



ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο "δράκος" των Αμπελοκήπων

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 25χρονου που συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για βιασμούς κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού.



Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο "δράκος" των Ιωαννίνων

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 25χρονος, οποίος, σύμφωνα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, φέρεται να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση κατ' εξακολούθηση και μία απόπειρα βιασμού στα Ιωάννινα.

 



Σοκαρισμένη η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για την υπόθεση Δράκου

Πληροφορούμενη τις κατηγορίες σε βάρος του φλαουτίστα της, Παναγιώτη Δράκου, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών του, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων της ΚΟΑ, εκφράζουν, με σημερινή τους ανακοίνωση, «την αμέριστη συμπαράσταση τους στα θύματα και τις οικογένειες τους και δρομολογούν τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασ



Αυτός είναι ο καθηγητής μουσικής που αποπλανούσε κοριτσάκια στα βόρεια προάστια

Δράκος, όνομα και πράγμα, ως ειρωνία, ονομάζεται ο καθηγητής μουσικής που ασελγούσε σε μικρές μαθήτριές του, ηλικίας από μόλις 9 έως 11 ετών, στα βόρεια προάστια. Το πλήρες ονοματεπώνυμό του είναι Παναγιώτης Δράκος και γεννήθηκε στις  26-5-1957 στην Αθήνα.