Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

«Δράκος»



Στοιχεία που σοκάρουν για τον «δράκο» των Ιωαννίνων - Σκορπούσε τον τρόμο με χειρουργικά γάντια!

Νέα στοιχεία για τη δράση του 25χρονου από τα Ιωάννινα, ο οποίος συνελήφθη, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.



Συναγερμός για τον «δράκο» που ασελγούσε σε γυναίκες και κορίτσια στη μέση του δρόμου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια μετά τη σύλληψη του 38χρονου στο Γαλάτσι ο οποίος είχε επιτεθεί με μεγάλη βιαιότητα σε γυναίκες, αλλά και σε ανήλικα κορίτσια.



Αυτός είναι ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 25-5-2016 στο Μαρούσι, για απόπειρα βιασμού.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:



Προφυλακιστέος ο «δράκος» με το ποδήλατο -Ειχε αποπλανήσει 27 μαθήτριες

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 46χρονος από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ανήλικων παιδιών.



Περιπτεράς στο Γαλάτσι ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Στον εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ο 30χρονος άνδρας, που κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Μαρούσι και συνελήφθη, λίγο μετά τις 6 το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.



«Δράκος» σκορπίζει τον τρόμο στο Μαρούσι - Επιτίθεται σε υπόγεια διάβαση

Σε συναγερμό βρίσκεται η αστυνομία μετά από δύο κρούσματα απόπειρας βιασμού γυναικών σε περιοχή του Αμαρουσίου, σε υπόγεια διάβαση, το πρωί της Δευτέρας.
 
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα περιστατικά συνέβησαν σε υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου.