Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

24 °C

Σήμερα, 24. Ιουλίου 2021

δουλειαΠώς θα διαχειριστείτε το έντονο άγχος την ώρα της δουλειάς

Αν μας ζητούσαν να πούμε την πρώτη λέξη που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε τη λέξη «άγχος», οι περισσότεροι από εμάς θα απαντούσαμε: «δουλειά».Διαχείριση χρόνου στη δουλειά - 10 απλές συμβουλές

1. Οργανώστε το χώρο σας
Το γραφείο είναι το βασίλειο σας. Για να μπορέσετε να καθιερώσετε τις παρακάτω προτεινόμενες συνήθειες, πρέπει να οργανώσετε το χώρο σας πρώτα. Αν, για παράδειγμα, ο εξοπλισμός σας είναι παλιός, ανανεώστε τον!Γυμναστική στο γραφείο - Ασκήσεις για να μην πάρετε το σχήμα της... καρέκλας!

Όταν περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην καρέκλα του γραφείου, μπορεί να είναι δύσκολο να γυμνάζεσαι αρκετά και να κρατήσεις το σώμα σου σε φόρμα.

Ωστόσο, όλος αυτός ο χρόνος που δαπανάται στην καρέκλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσεις τους μυς, ακόμα και εκείνο το ενοχλητικό σημείο στο εσωτερικό των μηρών.

Λύγισε τα γόναταΧτίσε σώμα στο... γραφείο - 4 ασκήσεις για εσάς που τρώτε τη μέρα σας στη δουλειά!

Σε περίπτωση που ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και έχεις δουλειά γραφείου, αλλά θα ήθελες να γυμνάζεσαι έστω και λίγο, υπάρχουν 4 ασκήσεις με τις οποίες μπορείς να να βελτιώσεις το σώμα σου χωρίς να κουνηθείς από την καρέκλα σου.Πολύ προκλητικός Μακρόν προς άνεργο: «Διασχίζω το δρόμο και σου βρίσκω δουλειά»

Ο Μακρόν αποδεικνύεται πολύ πιο υπερόπτης απ'ότι θα περίμενε κανείς παρόλο που προεκλογικά έβγαλε το προφίλ του «νέου και άνετου».

Η τελευταία υπεροπτική και προκλητική συμπεριφορά του ήταν σε νεαρό άνεργο όπου μεταξύ άλλον τον επέκρινε γιατί δεν μπορεί να βρει δουλειά. Στη Σουηδία ψάχνουν απεγνωσμένα νοσηλευτές

Μπορεί η Σουηδία να υπερηφανεύεται πως διαθέτει ένα από τα κορυφαία συστήματα υγείας παγκοσμίως, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν «τρύπες», οι οποίες καλύπτονται με δυσκολία. Μερικές φορές χρειάζονται μήνες, ακόμη και χρόνια για ένα ραντεβού με έναν ειδικό.