Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ΔΟΥ



Προσοχή: Μόνο με ραντεβού οι φορολογούμενοι στις ΔΟΥ για εκκρεμείς υποθέσεις τους

Μόνο με ραντεβού θα μπορούν να προσέρχονται φορολογούμενοι ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους για λόγους που σχετίζονται με εκκρεμή υπόθεσή τους στα Τμήματα Ελέγχου των Δ.Ο.Υ., στα Ελεγκτικά Κέντρα (ΚΕ.ΜΕ.ΕΠ., ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π.), στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (Δ.Ε.Δ.) και στις Υπηρεσίες Ελέγχου και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.).

 

ΑΑΔΕ: Ποιες Δ.Ο.Υ. συγχωνεύονται στην Αττική

Συγχωνεύσεις γειτονικών Δ.Ο.Υ. στην Αττική ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. 

Η απόφαση για τη συγχώνευση εντάσσεται στο πλαίσιο προσπαθειών για πιο αποτελεσματική λειτουργία, αλλά και εξοικονόμηση δαπανών και ανθρώπινου δυναμικού για την υποστήριξη άλλων ελεγκτικών υπηρεσιών της.



"Ξήλωσαν" 26 προϊστάμενους εφοριών

Στην αντικατάσταση 26 Διευθυντών και υποδιευθυντών προϊσταμένων ισάριθμων εφοριών της χώρας προχώρησε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), Γιώργος Πιτσιλής.



Λάρισα: Στα γραφεία της Α΄ Δ.Ο.Υ θα εξυπηρετούνται όσοι υπάγονται στην Β΄ Δ.Ο.Υ

Ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία των υπηρεσιών της Β΄ Δ.Ο.Υ Λάρισας στα γραφεία όπου στεγάζεται η Α΄ Δ.Ο.Υ., λόγω της ολοσχερούς καταστροφής του κτιρίου της Β' Δ.Ο.Υ. από την πρόσφατη πυρκαγιά, εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.



Εκρηξη με γκαζάκια κοντά στη ΔΟΥ Κυψέλης

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 4.30 τα ξημερώματα έξω από ιδιωτικό πάρκινγκ και λίγα μέτρα από την είσοδο της ΔΟΥ Κυψέλης, στην οδό Λευκάδας 33.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από γκαζάκια, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο του πάρκινγκ.