Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Δωρεάν



Δωρεάν οι διελεύσεις στα διόδια της Νέας Οδού και της Κεντρικής Οδού μέχρι τις 19:00

Μετά απο επικοινωνία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τις εταιρείες «Νέα Οδός» & «Κεντρική Οδός» (που διαχειρίζονται αντιστοίχως τα τμήματα της εθνικής οδού Αθήνα-Σκάρφεια και Σκάρφεια-Ράχες) συμφωνήθηκε σήμερα και μέχρι τις 19:00 να μην καταβάλλουν διόδια οι χρήστες του αυτοκινητόδρομου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 



Θεσσαλονίκη: Δωρεάν με αστικά λεωφορεία στο σχολείο 1.500 μαθητές και μαθήτριες!

Η Μητροπολιτική Επιτροπή στη Θεσσαλονίκη ενέκρινε τη σχετική διαδικασία για τη χορήγηση καρτών απεριορίστων διαδρομών που διαθέτει ο ΟΑΣΘ και πληρώνει η Περιφέρεια.



Καστοριά: Δωρεάν ιατρική φροντίδα και προληπτικές εξετάσεις

Το νομό Καστοριάς θα επισκεφθούν για πρώτη φορά Κινητές Ιατρικές Μονάδες προκειμένου να παρέχουν δωρεάν ιατρική φροντίδα και προληπτικές εξετάσεις για όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Αρρένων και Κορεστείων.



Εκλογές 2019: Εκπτώσεις στα τρένα – Τι ισχύει για τα διόδια

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προσφέρεται στους επιβάτες έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων. Όπως αναφέρει η εταιρεία, η έκπτωση παρέχεται στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.



Από σήμερα οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αρχίζει από σήμερα, Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, και ολοκληρώνεται στις 28 του μήνα, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2019-2020, που αφορά στους δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) & ΚΔΑΠ ΜΕΑ.



Ξεκινούν το Σάββατο οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Συγκεκριμένα ξεκινά από αύριο Σάββατο και ολοκληρώνεται στις 28 Ιουνίου, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2019-2020, που αφορά στους δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) & ΚΔΑΠ ΜΕΑ.