Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

δοντια



Αυτός είναι ολόγος που πονάει το δόντι σας όταν πίνετε κάτι ζεστό ή κρύο – Τι μπορείτε να κάνετε

Ένα αρκετό συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί άνθρωποι είναι η ευαισθησία σε κάποιο δόντι τους, όταν πίνουν ή τρώνε κάτι ζεστό ή κάτι κρύο.

Σε γενικές γραμμές ο πόνος είναι μια προστατευτική αντίδραση του οργανισμού, που κυμαίνεται από μικρές ευαισθησίες μέχρι πολύ έντονο πόνο και “ενημερώνει” το σώμα ότι κάτι δεν πάει καλά.



Γαλλία: Πάνω από 1.000 πελάτες οδοντιατρείου «τρέχουν» για τεστ ηπατίτιδας και AIDS

Περισσότεροι από 1.100 πελάτες οδοντιατρείου στο Χερβούργο της δυτικής Γαλλίας καλούνται να υποβληθούν σε εξετάσεις για ηπατίτιδα Β και C καθώς και για HIV έπειτα από «σοβαρές παραλείψεις» που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε αυτό.



Φυσικές λύσεις που θα σας ανακουφίσουν από τον πονόδοντο

Ο πονόδοντος, είναι πολύ συνηθισμένος και μάλιστα, μπορεί να διαταράξει την καθημερινότητά σας.

Στις συνήθεις αιτίες συγκαταλέγονται το σκληρό βούρτσισμα, η τερηδόνα και οι παθήσεις των ούλων.



Οι 7 τροφές που λευκαίνουν τα δόντια

Το καθημερινό βούρτσισμα, η χρήση οδοντικού νήματος και η τακτική επίσκεψη στον οδοντίατρο για καθαρισμό και προληπτικό έλεγχο είναι μερικά από τα πιο βασικά μέτρα που πρέπει να λάβετε για να προστατεύσετε τη στοματική σας υγεία.



Tips για όμορφα και λευκά δόντια

Τα λευκά δόντια αδιαμφισβήτητα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας καθώς και της προσωπικότητάς μας, άρα είναι αναγκαία η σωστή φροντίδα τους προκειμένου να έχουμε μία εντυπωσιακή εμφάνιση συνδυασμένη με σωστή υγιεινή.



Δόντια - Φυσικοί τρόποι να αφαιρέσετε πλάκα και πέτρα από το στώμα σας

Η πλάκα είναι μια κολλώδης, λεπτή, μαλακή επίστρωση βακτηρίων που συσσωρεύεται στα δόντια, στα οδοντικά σφραγίσματα, στα ούλα και στη γλώσσα.