Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΔΟΛ



Πουλήθηκε έναντι 11,7 εκατ. η βίλα του Στ. Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι - Ισχυρό ενδιαφέρον

Πωλήθηκε, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η βίλα που διατηρούσε ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, Στ. Ψυχάρης στο Πόρτο Χέλι, την οποία είχε θέσει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό η Alpha Bank. 
 


Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον ΔΟΛ

Ένα κείμενο ανάληψης ευθύνης για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο παλιό κτίριο του ΔΟΛ, στην οδό Μιχαλακοπούλου, ανάρτησε ομάδα αντιεξουσιαστών στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia.



ΔΟΛ: Πώς γνωρίζουν στο Μαξίμου ότι η επίθεση έγινε από τον Ρουβίκωνα;

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΟΛ, αναφορικά με την επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ, με λοστούς και μπογιές, στο παλιό κτίριο του Ομίλου, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Παπαδιαμαντοπούλου.



ΝΔ για επίθεση στο ΔΟΛ: Δεν μπορούν να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν τον δημοσιογραφικό κόσμο

Την κατηγορηματική της καταδίκη εκφράζει η ΝΔ για την επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζονταν μέχρι πρότινος τα γραφεία του ΔΟΛ.
 



Επίθεση στα γραφεία του ΔΟΛ

Το παλιό κτίριο του ΔΟΛ στην οδό Μιχαλακοπούλου αποφάσισαν να «χτυπήσουν» άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, πέντε άτομα τα οποία είχαν στην κατοχή τους σφυριά και λοστούς χτύπησαν τις τζαμαρίες του κτιρίου και πέταξαν μπογιές.

Στη συνέχεια, η ασφάλεια του κτιρίου κατέβασε τα ρολά ασφαλείας, ενώ οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν.



Τέλος εποχής για τον ΔΟΛ. Ξεκίνησε η μεταβίβαση στον Όμιλο Μαρινάκη

Τελευταίο φύλλο σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου για την ιστορική εφημερίδα Τα ΝΕΑ, η έκδοση της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες θα ανασταλεί έως τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας, ενώ δεν θα κυκλοφορήσει το «Βήμα της Κυριακής».