Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

δοκιμη



Πώς θα ξεχωρίσετε τα φρέσκα αυγά

Έχει τύχει σε όλους να έχουμε αυγά στο ψυγείο και να μη θυμόμαστε πότε τα αγοράσαμε και μέχρι πότε μπορούμε να τα καταναλώσουμε.

 

Και η λύση σε αυτό τον «πονοκέφαλο» είναι απλή και δοκιμασμένη χρόνια τώρα. Είναι το κόλπο με το ποτήρι με νερό.

Παίρνουμε, λοιπόν, το αυγό και το βυθίζουμε σε ένα ποτήρι με νερό. Αν το αυγό:



Πώς η δοκιμή παπουτσιών λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία για ένα 4χρονο κορίτσι

Μια συνηθισμένη βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια λίγο έλειψε να έχει τραγικό επίλογο για την τετράχρονη Σιένα Ράσουλ από το Άμπερφαν της Νότιας Ουαλίας.

Η μητέρα της Τζόντι ήθελε να της αγοράσει παπούτσια και έτσι επισκέφθηκαν διάφορα καταστήματα όπου η μικρή δοκίμασε ζευγάρια διάφορων μεγεθών μέχρι να καταλήξει σε κάποιο από αυτά.



Δοκιμές στα ρωσικά όπλα του μέλλοντος (βίντεο)

Η Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που καταγράφονται οι δοκιμές οι τρόποι χειρισμού μιας νέας γενιάς πυρηνικών και συμβατικών όπλων.



Μακρόν: Καταδικάζω τη νέα ανεύθυνη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου της Β. Κορέας

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, καταδίκασε το βράδυ της Τρίτης τη νέα δοκιμή διηπειρωτικού πυραύλου στην οποία προχώρησε η Βόρεια Κορέα.

Ο Μακρόν ροέτρεψε τη διεθνή κοινότητα να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στην Πιονγκγιάνγκ.



Ο γ.γ. του ΟΗΕ καταδικάζει τη νέα δοκιμή πυραύλου από τη Β. Κορέα

Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών «καταδίκασε σθεναρά» τη νέα δοκιμαστική εκτόξευση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου στην οποία προχώρησε η Βόρεια Κορέα και απαίτησε η Πιονγιάνγκ να «απόσχει από περαιτέρω αποσταθεροποιητικές ενέργειες».



Υπό δοκιμήν θεραπευτικό εμβόλιο για τον ιό HPV

Θεραπευτικό εμβόλιο για τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) και τις βλάβες που προκαλεί, δοκιμάζεται σε περισσότερα από 100 κέντρα σε όλο τον κόσμο, όπως δήλωσε στο Πρακτορείο Fm και στην εκπομπή «104,9 Μυστικά Υγείας» ο μαιευτήρας-γυναικολόγος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ευριπίδης Μπιλιράκης.