Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

δησυ



Στον «αέρα» η αλλαγή φύλου - Καταψηφίζει και η ΔΗΣΥ

Στον «αέρα» βρίσκεται το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, καθώς η επιμονή του υπουργείου Δικαιοσύνης να διατηρεί την διάταξη για τους 15χρονους λειτουργεί ως «νάρκη» για την έγκριση του «πυρήνα» των προωθούμενων ρυθμίσεων από την πλειοψηφία της Βουλής.



Υποψήφιος για την ηγεσία της ΔΗΣΥ και ο Γιάννης Ραγκούσης

Μετά τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, αναμένεται να εκδηλωθεί και νέα πρόθεση για διεκδίκηση της ηγεσίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

Ο πρώην υπουργός της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ επί Γ. Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, θα δηλώσει "παρών" στην κούρσα για την ηγεσία της ΔΗΣΥ μαζί με την Φώφη Γεννηματά και τον Γιώργο Καμίνη.



Γεννηματά: Καλοδεχούμενη η υποψηφιότητα Καμίνη, ο δρόμος είναι ανοιχτός

«Ο κύβος ερρίφθη, ο δρόμος για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης είναι ανοιχτός» δηλώνει στα Νέα η Φώφη Γεννηματά σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς. 

Χαρακτηρίζει καλοδεχούμενη την υποψηφιότητα Καμίνη, ξεκαθαρίζοντας ότι οι εξελίξεις τρέχουν και δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις.



Ποιος στενός συνεργάτης του ΓΑΠ διεκδικεί την προεδρία της ΔΗΣΥ;

Ο Γ. Παπανδρέου δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει την ηγεσία της ∆ηµοκρατικής Συµπαράταξης.

Θα στηρίξει τη Φ. Γεννηµατά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ίδιο θα πράξει και ακόµη ένας στενός του συνεργάτης, που εσχάτως επέστρεψε στο «µαντρί» της Κεντροαριστεράς.

Αναφερόμαστε στον Γ. Ραγκούση.



Η άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΔΗΣΥ

Στην έναρξη του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έφτασε σήμερα μετα τις 8 το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Βασίλη Κικίλια.

 



Ενδιαφέρον για την ομιλία Σημίτη στο συνέδριο της ΔΗΣΥ

Στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που ξεκινάει σήμερα αναφέρεται και ο Δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστου, μέσα από την στήλη του Δήγματα Γραφής, στην εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου.