Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

δίσκος



Ο Jonathan Jackson για το δίσκο «Της Σιωπής ο Τόπος»

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ο εμπνευσμένος από τη ζωή του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή, νέος δίσκος του Ανδρέα Κατσιγιάννη, «Της Σιωπής ο Τόπος», στον οποίο τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Jonathan Jackson. Οι στίχοι είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού, ενώ η παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».



Διεθνούς φήμης γλωσσολόγος: Ο Δίσκος της Φαιστού αναφέρεται στην έγκυο Αφροδίτη που λάμπει και δύει

«Η α' πλευρά του δίσκου μιλάει για την έγκυο θεότητα που λάμπει και η β΄πλευρά έχει μια πρόταση σε δυο στίχους, με μινωική παρήχηση, που αναφέρεται στη θεότητα που δύει.



Έριξε το YouTube ο Ed Sheeran. Πάνω από 1 δισ. προβολές

Ξεπέρασε τις 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube ο νέος δίσκος του δημοφιλούς τραγουδιστή Ed Sheeran, λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του.



Rolling Stones: Στην κορυφή των πωλήσεων το νέο άλμπουμ των γερόλυκων της ροκ

Το άλμπουμ «Blue & Lonesome», το οποίο ηχογραφήθηκε μόλις μέσα σε τρεις ημέρες στο Λονδίνο, έφερε το θρυλικό συγκρότημα των Rolling Stones στην κορυφή του καταλόγου των πωλήσεων άλμπουμ στη Βρετανία.

Το τελευταίο άλμπουμ των Rolling Stones που σκαρφάλωσε στην κορυφή του καταλόγου των δίσκων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ήταν το «Woodoo Lounge» το 1994.



Νότης Σφακιανάκης: Αν συναντούσα τον Τσίπρα θα τον έφτυνα (Βίντεο)

Ο Νότης Σφακιανάκης παρουσίασε τον νέο του δίσκο και παράλληλα δεν παρέλειψε όμως να μιλήσει υπέρ της Χρυσής Αυγής, και κατά του Τσίπρας, χρησιμοποιώντας φράσεις που προκάλεσαν αίσθηση για μια ακόμα φορά.



Σκιάθος: Σερβιτόρος πέθανε με το δίσκο στο χέρι

Ξαφνικά, την ώρα που εργαζόταν, έφυγε από τη ζωή 49χρονος σερβιτόρος στη Σκιάθο.

Ο 49χρονος αισθάνθηκε δυσφορία την ώρα που σέρβιρε σε ταβέρνα του νησιού και έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.