Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

δισεκατομμύρια



Διαμάχη πολλών δισ. ανάμεσα στη Νιγηρία και την MTN

Την καταβολή φόρων ύψους 2 δισ. δολαρίων ζητεί από την εταιρεία MTN η κυβέρνηση της Νιγηρίας, στο τελευταίο επεισόδιο της διαμάχης της με τον μεγαλύτερο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην Αφρική.  



Πάνω από 1,3 δισ. ευρώ ξόδεψαν οι ξένοι φίλαθλοι στη Ρωσία για το Μουντιάλ

Οι ξένοι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στην Ρωσία στο διάστημα 14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου, ξόδεψαν περίπου 100 δισεκατομμύρια ρούβλια (1.350.515.857 δισ. ευρώ).



Αρτέμης Σώρρας: Έχω τα 600 δισ. Με καταδιώκει η χώρα μου

Κυνηγημένος και διωκόμενος από την ίδια την πατρίδα του δηλώνει ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος χθες το μεσημέρι κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υποστήριξε πως έχει «όλες τις αποδείξεις» για τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ που ισχυρίζεται ότι διαθέτει σε ομόλογα της Τράπεζας της Ανατολής. «Δεν έχουμε κερδίσει ή πάρει ούτε ένα ευρώ από κανέναν», προσέθεσε.



Συγκλονιστικό: Η Γερμανία χρωστάει 185 δισ. ευρώ στην Ελλάδα!

«Οι Ελληνικές διεκδικήσεις για πολεμικές επανορθώσεις δεν έχουν παραγραφεί» υποστηρίζουν Γερμανοί ερευνητές σε βιβλίο που παρουσίασε η «SÜDDEUTSCHE ZEITUNG».



Το κράτος εισπράττει και δεν πληρώνει - Στα 6 δισ. ευρώ εκτινάχθηκαν τα "φέσια" τον Αύγουστο!

Εκρηκτική αύξηση κατά 10% μέσα σε έναν μόλις μήνα παρουσίασαν τον Αύγουστο τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου σε ιδιώτες.



Το Τέξας θα χρειαστεί πάνω από 125 δισ. δολάρια για να επουλώσει τις πληγές του

Το Τέξας μπορεί να χρειαστεί κρατική οικονομική ενίσχυση μεγαλύτερη από 125 δισ. δολάρια (105 δισ. ευρώ) από την αμερικανική κυβέρνηση, καθώς ανακάμπτει από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, είπε χθες ο κυβερνήτης της πολιτείας Γκρεγκ Άμποτ.