Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

διπλο



Εξελίξεις στην υπόθεση του άγριου φονικού στην Κύπρο

Μπροστά στο επαρχιακο δικαστηρίο βρέθηκαν σήμερα η σύντροφος και ο ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου υπόπτου για το διπλό φονικό στην Κύπρο. Όπως έγινε γνωστό, ανανεώθηκε η οκταήμερη κράτησή τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της σύντροφου του 33χρονου στην αίθουσα,  είναι και αυτή θύμα και συνεργάζεται με τις αρχές για να εξιχνιασθεί η υπόθεση.



Κύπρος: Ο δράστης του διπλού φονικού με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον «αγάπη μόνο»

Επαφές με ανθρώπους της νύχτας και τους κύκλους της σόου μπιζ φέρεται να είχε ο δράστης του διπλού φονικού στην Κύπρο, Λοΐζος Τζιωνής, ο φερόμενος και ως «εγκέφαλος» της δολοφονίας του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Στεργίου, στο Στρόβολο της Λεωκωσίας, στην Κύπρο.



Διπλό φονικό: «Μαραθώνια» ανάκριση για τους τρεις υπόπτους – Όλες οι εξελίξεις

Από… μαραθώνια ανάκριση περνούν εκ νέου το βράδυ του Σαββάτου (28.4.2018) οι τρεις ύποπτοι για τη δολοφονία του καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου, που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου.



Κρήτη: Αύριο η απόφαση για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία το 2012 που συγκλόνισε ολόκληρη την Κρήτη.



Το διπλό ουράνιο τόξο πάνω από τα Τρίκαλα. Σπάνιο φαινόμενο

Διπλό ουράνιο πάνω από την πόλη των Τρικάλων κατα την διάρκεια έντονης βροχόπτωσης το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Το διπλό ουράνιο τόξο είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Το εσωτερικό τόξο είναι πολύ φωτεινότερο και καθαρότερο, και γι’ αυτό ονομάζεται "πρωτεύον ουράνιο τόξο".



Διπλό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Κίνα

Δύο ισχυροί σεισμοί έπληξαν σήμερα το πρωί την επικράτεια της Κίνας, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον εννέα ατόμων και τον τραυματισμό ακόμη 164.

Η πρώτη δόνηση σημειώθηκε στις 4.19 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος), και είχε μέγεθος 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.