Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

διπλη



Διπλή βομβιστική επίθεση με εννέα νεκρούς στο Αφρίν

Διπλή βομβιστική επίθεση στοίχισε τη ζωή σε εννέα ανθρώπους σήμερα στο Αφρίν της βορειοδυτικής Συρίας, μια περιοχή που ελέγχεται από υποστηριζόμενες από την Τουρκία ανταρτικές οργανώσεις που την κατέλαβαν με επίθεση νωρίτερα φέτος, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.



Διπλή τουρκική πρόκληση εις βάρος του ΠτΔ

Διπλή ήταν η τουρκική πρόκληση σε βάρος του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου.

Η πρώτη παρενόχληση σημειώθηκε όταν το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσέγγιζε τη Ρόδο για προσγείωση.



Αντιτρομοκρατική Βρετανίας: «Πρόοδος στην ταυτοποίηση» των δραστών της διπλής επίθεσης στο Λονδίνο

Σημαντική πρόοδο στη διαδικασία της ταυτοποίησης των τριών δραστών της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο έχουν καταγράψει οι αρχές, δήλωσε ο αρχηγός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της βρετανικής αστυνομίας Μαρκ Ρόουλι.



Ισχυρή διπλή έκρηξη σε εμπορικό κέντρο στην Ταϊλάνδη (Φωτό+Βίντεο)

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, έπειτα από μια διπλή έκρηξη που σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο, σε μια άκρως τουριστική περιοχή. 



Φιλιππίνες: Διπλή βομβιστική ενέργεια 2 νεκροί και 4 τραυματίες

Διπλή βομβιστική ενέργεια στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, Μανίλα, σημειώθηκε το Σάββατο. Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, τουλάχιστον δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα τέσσερα μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.



Διπλή αεροδιακομιδή για να σωθούν βρέφη

Δύο αεροδιακομιδές νεογέννητων με σοβαρά προβλήματα υγείας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα από το Ηράκλειο προς την Αθήνα και από τη Ρόδο προς το Ηράκλειο.